Hvad Kilz bruges på paneler

February 14

Kilz tilbyder plet-blokerende primere til både prime og segl paneler. Olie-baserede og vandbaserede priming produkter er velegnede til brug på paneler. Steer klart af visse specialbutikker finish til rådighed fra Kilz; de er ikke anbefalet til paneler. Vælge de priming produkt at bruge, afhænger i høj grad af, hvilken type finish, du ønsker at opnå.

Vand-baseret

Kilz vandbaseret primer er egnet til enten indendørs eller udendørs. Det dækker en bred vifte af pletter, herunder rust, fedt, blæk og vand. Kilz vandbaserede primere er lugtfri eller lav lugt. Kilz vandbaseret primer er tilgængelig i forskellige speciale færdig herunder Premium, High Byg og Clean Start. Premium er markedsført som dækker medium pletter med en tykkere finish. Ren Start er lav lugt og indeholder nul flygtige organiske forbindelser eller gasformige kemikalier. High Build er et tykkere formulering; det skaber en overflade svarende til en fuld skimme frakke at udjævne ru overflader.

Olie-Based

Kilz oliebaserede primere dækker samme type pletter som gør vandbaserede primere, men selskabet også hævder, at det forsegler i PET og røg lugt. Kilz oliebaseret primer er tilgængelig i sin oprindelige formulering samt lugtfri og Komplet sorter. Kilz Complete er velegnet til både indendørs og udendørs applikationer. Det er effektivt på at dække blødning pletter såsom graffiti og tanniner.

Sammenligning

Vandbaseret Kilz tørrer hurtigere end det oliebaserede. To lag af vandbaseret Kilz kan påføres på én dag, mens oliebaserede må ikke tørre i tid til en anden belægning på den første dag. Længere tørretid er nogle gange bedre; malingen har tid til at flade ud til at skjule penselmærker. Ryd op vandbaseret Kilz med sæbe og vand; oliebaserede Kilz kræver mineralsk terpentin til oprydning. Olie-baserede malinger og grundere have en stærkere lugt end gør vandbaserede eksempler.

Advarsler og Tips

Kilz specialmalinger ikke markedsføres som egnet til at bruge på paneler. De er beregnet til murværk, beton, lofter og træ overflader. Fuld plet dækning kan kræve to lag. Brug beskyttelsesbriller ved arbejde med Kilz produkter. Vask alt snavs eller rester med vand og en ikke-sæbevand opvaskemiddel, skyl paneler, og lad det tørre, før du anvender Kilz.


relaterede artikler