Sugar Maple Vaner

June 30

Sugar Maple Vaner


Sukker Maples er berømte for deres søde saft, indsamlet i slutningen af ​​vinteren og foråret, der skal bruges i produktionen af ​​ahornsirup. Men dette træ har andre kendetegn, ikke mindst som er sin dominans i mange skovtyper i det østlige USA og visuelle i løbet af efteråret.

Økologi

Sukker ahorn trives i kølige klima med høj nedbør, der findes naturligt i Midtvesten og nordøst og ind Appalacherne og nordlige lag af de amerikanske sydstater. Vokser på en række jordtyper, det ofte definerer sin skov samfund sammen med tilhørende løvtræer som American bøg, lind og gul birk.

Reproduktion

Sukker Maples typisk blomst i foråret, når de begynder at bladre ud, de blomstrer manifesterer som hængende spray af gul. Frøene er af den typiske ahorn "spinning" type - twin-vingede frø formet omtrent som boomeranger.

Autumn Foliage Display

Ligesom deres pårørende, sukker ahorn tilføje meget til de farverige løv skærme af det østlige USA i efteråret. Faktisk træets røde og gule blade, varsler de kortere dage og skarpere temperaturer, er nogle af de mest berømte på kontinentet, og er en af ​​grundene til sukker ahorn er almindeligt plantet i byområder.


relaterede artikler