Sådan Take Apart en Forsænket Light

May 24

Sådan Take Apart en Forsænket Light


Hvis du har brug for at tage ud et forsænket lys til at erstatte det med et nyt, eller hvis du bare vil udfylde i området med gipsvæg, skal du tage forholdsregler, før fuldstændig demontering lyset. Hvis forholdsregler ikke er opfyldt, risikerer du at blive chokeret på grund af elektriske strømme, der ikke kan have været slukket helt. På trods af denne risiko, så længe du følge de relevante trin, du kan nemt tage fra hinanden en forsænket lys på din egen.

Instruktioner

1 Sluk for strømmen til lyset fra breaker boksen og dobbelttjekke, at det er ved at dreje på kontakten før der træffes fra hinanden forsænket lys.

2 Fjern pæren fra lyset, efter at du har gjort det muligt at køle af.

3 Løsn skruerne placeret inde i metaldåse og skub beholderen inde i loftet, sætte den på loftet gulvet.

4 Fjern dækpladen til tilslutningsboksen placeret inde i loftet og bruge et kredsløb tester for at sikre, at strømmen er slukket. Pas på ikke at røre ved eller komme i kontakt med nogen bare ledninger.

5 Tryk på en af sonderne af kredsløbet testeren til den jordet nytte boksen og indsæt den anden sonde ind i hver plasthætte, der forbinder ledningerne, og sørg for, at du kommer i kontakt med de nøgne ledninger med kun sonden.

6 Tænd kredsløbet fra og til igen fra din breaker boks, hvis lyset tændes fra kredsløbet testeren og fortsætter, indtil lyset ikke kommer en igen.

7 Fjern plastik stik, når du har bekræftet er slukket for strømmen, og afbryd ledningerne.

8 Fjern armeret kabel ledning fra tråden tilslutningsboks og fjern beholderen fra loftet.


relaterede artikler