Sådan køber mursten og sten

February 27

Mursten og sten er af høj kvalitet, lav vedligeholdelse materialer til huse, veje og vægge. Uanset om at gøre arbejdet selv eller leje en murer, skal du sørge for at vælge de rigtige materialer.

Instruktioner

1 Overvej område, der skal dækkes med tegl eller sten og beregne pladsen optagelser du har brug for.

2 Sørg for, at du kender de lønomkostninger, hvis du planlægger at have din mursten eller sten professionelt installeret. Disse omkostninger kan være betydelige - kampesten arbejde vil formentlig koste over $ 15 per kvadratfod for arbejdskraft alene.

3 Besøg flere mursten eller sten forhandlere og se, hvilke typer af sten og mursten, de tilbyder. Du kan finde forhandlere ved at spørge din murer, kontrol med venner eller kigge i de gule sider.

4 Tjek den faktiske mursten eller sten du overvejer - aldrig placere en ordre baseret på et billede eller brochure alene.

5 Prøv at finde en forhandler, der tilbyder skærme af mursten og sten, som den ser ud når den er installeret - vil det normalt tage form af små mure bygget af hvert materiale. Det er vigtigt at overveje den færdige look - mange materialer ser betydeligt anderledes i store mængder.

6 Betragt variationen i materialet - mange mursten og de ​​fleste typer af sten varierer betydeligt i farve og tekstur. Sørg for at du forstår vifte af farve og tekstur i dit valgte materiale.

7 Bekræft måde, hvorpå materialet er solgt. Mursten er normalt prissat per enhed, mens sten sælges af ton.

8 Spørg forhandleren om dækningen af hvert materiale. Stone er særligt variabel - antallet af kvadratfod er omfattet af hver ton er anderledes med den form og massefylde af hvert materiale.

9 Sørg for, at din endelige pristilbud omfatter levering - murværk er tung og disse afgifter kan være betydelige.

10 Kontroller med forhandleren på mængden af cement kræves for den mængde af mursten eller sten du bestiller.

11 Placer ordre og arrangere levering.

12 Sørg for, at varevogn kan komme til det område, hvor du vil have det materiale droppet.

TIPS

  • Husk, at prisen på materialer er sædvanligvis meget mindre end lønomkostningerne.
  • Hvis du planlægger at have en mursten eller sten finér anvendes på dit hus, skal du sørge for, at der er en muret afsats til at bære vægten. Hvis der ikke er afsats, bliver du nødt til at have fundament arbejde. Diskuter dette med din murer og sørg du kender alle de omkostninger, før du fortsætter.

relaterede artikler