Hvordan man laver en reol med en Lamelfræser

December 13

Hvordan man laver en reol med en Lamelfræser


Montering hylder til reoler kan opnås ved anvendelse af et tee-joint. Tee-samlinger er leddene, hvor enden af ​​et bord er fastgjort til forsiden af ​​andet bord. Andre anvendelser af en tee-joint kan være hvor indre støttedele seler er knyttet til stel. Når du foretager en reol med en kiks snedker, er to kiks slots skæres ved hjælp af en midterlinje mærke i endestykket, og yderligere to slots skæres i ansigtet.

Instruktioner

1 Anbring de to stykker, som du har brug for at deltage på arbejdsbordet med indersiden af den lodrette bord opad. Mark center linier på hver bord, så de passer sammen på hver bord. Sørg for, at afstanden mellem kiks slots matcher fra side til side så godt. Spænd stykkerne.

2 Skær slots med biskuitsammenføjningsmaskinen. Der vil være fire slots til hver tee-samling. Drej hegnet 90 grader for de første to på den vandrette bord. Hegnet er den U-formede metal stykke foran meget af snedker. Derefter fjerne hegnet for at gøre nedskæringer i de lodrette brædder. Foretag de lodrette snit ved at rette mærkerne på bunden sko med midterlinien på den lodrette bord. Læg et lige stykke reservedele tømmer på den lodrette bord som en guide, og klem skylle med bunden af ​​skoen. Skoen er bunden af ​​sammenføjningsmaskinen. Sørg for tømmer er firkantet med siderne af lodrette bræt og parallelt med midterlinien.

3 Geninstaller hegnet og gentag slot skære for de resterende leddene på reolen. Så gælder lim til kiks og samle reolen. Clamp alt indtil kiks har udvidet og indstillet.


relaterede artikler