Sådan Fix Bump i et Lawn Forårsaget af Worms

March 9

Regnorme er afgørende for græsplæne sundhed. Deres fodring aktiviteter luftes jorden, hjælpe med at lindre komprimering og tillader mere luft og jord for at nå rødderne af tørv. Spring, kan dog være en vanskelig tid i den fine balance mellem boligejer og orm. Det er den tid på året, hvor orme er mest aktive i det øverste jordlag. Ofte orme komme op til overfladen, når jorden under en græsplæne er mættet med vand. Når de overflade, orme efterlade støbegods bag dem, at hærde og skabe bump på græsplænen.

Instruktioner

1 Rake små bunker af ormen støbegods, der vises i foråret med en græsplæne eller blad rake. Pas på ikke at rive plænen, mens rippe. Spred ormen støbegods at give yderligere næring til plænen.

2 Brug en dethatcher til power-rake store områder ramt af ormen tarme. En dethatcher er en drevet værktøj på hjul med et skubbehåndtag, konfigureret meget som en plæneklipper, der har en række roterende vinger ligger langs en aksel til skæring gennem stråtag. Sæt tænderne, så de vil trække gennem højene, men ikke kronen af ​​plænegræsser. Skub dethatcher i et ensartet mønster, som når der slås med en push plæneklipper, at sprede støbegods ud jævnt.

3 overseed tynde pletter i din græsplæne med græsfrø til at fremme tykkere vækst. Etablere en græsplæne-pleje rutine at fremme bedre græstørv. Mere græs vil hjælpe skjule og pude bump, når de vises, hvilket gør dem mindre indlysende, når du bevæger sig på tværs plænen.

TIPS

  • Vand plænen kun når det er nødvendigt, såsom under en tørke. For meget fugt tvinger orme til overfladen til for luft. Pesticider kan ikke anbefales til regnorm kontrol.

relaterede artikler