Sådan dekorere med Uindrammet Spejle

October 26

Sådan dekorere med Uindrammet Spejle


Spejle er en vidunderlig udsmykning værktøj, fordi de tilføjer lys til ethvert rum og åbne op små rum eller områder. Uindrammede spejle er endnu mere alsidigt, fordi de kan bruges på flere måder end formelle indrammede spejle. Det er lettere at passe en unframed spejl ind i ethvert rum, når du ikke er begrænset af ramme design eller farve.

Instruktioner

Sådan dekorere med Uindrammet Spejle

1 Opret en flisebelagt effekt. I stedet for at placere en indrammet spejl på væggen, hænge flere firkantede, uindrammede spejle tæt sammen, så de er rørende. Dække hele væggen for en dramatisk effekt, eller blot en del af væggen i stedet for ét stort spejl. For en virkelig moderne look, hænge dem ujævnt, som vist på billedet ovenfor.

2 Gør kunstneriske illusioner. Hang flere små, runde uindrammede spejle på væggen i en tilfældig design, så det ser ud som bobler cascading ned din familie værelse væg. I et soveværelse, placere de samme spejle vandret i træk at give effekten af ​​koøjer i et skib. Det virker specielt godt for nautisk tema børneværelser.

3 Opret en abstrakt effekt ved at hænge en tom ramme nær, men ikke rundt, dit spejl. Hæng det lige ved siden af ​​spejlet, eller diagonalt for et mere moderne look.

4 Brug uindrammede spejle i badeværelset. Badeværelser kan være små, og store, stærkt indrammede spejle kan overvælde dem. Brug i stedet to uindrammede, ovale spejle over to dræn for en lettere, mere moderne føler. Fastgør bånd på bagsiden af ​​dem, og binde bånd i en bue over hvert spejl, for at give den illusion, at spejlene er hængende fra bånd.

5 uindrammede spejle ser godt bag hylder i en bogreol eller anden fritstående reoler enhed. Løft hylderne fra deres pinde eller sidestøtter, derefter vedhæfte spejlet på bagsiden af ​​enheden med byggeri lim og erstatte hylderne.

6 Hæng uindrammede spejle i et barns værelse, lav på væggen eller døren. Med ingen ramme at holde fast, vil barnet ikke være i stand til at lirke det ud af væggen, og babyer elsker at se på sig selv i spejle.

TIPS

  • Modstå trangen til at hænge nogen spejl i nærheden af ​​et fjernsyn, da billederne i spejlet vil konkurrere med hvad der er på tv.

relaterede artikler