Sådan Reparation Badeværelse gipslofter

February 3

Gamle stil gipslofter ikke evigt, især i fugtige områder som badeværelser. Små reparationer kan nemt gøres med gipsvæg patching forbindelsen. Større reparationer kan være nødvendigt at blive lappet sammen med Sheetrock. Det er ikke så svært med nogle grundlæggende materialer og værktøj og en professionelt udseende reparation kan ske i løbet af en weekend.

Instruktioner

Sådan Reparation Badeværelse gipslofter

1 Vurdere skaderne. Dæk alt under det beskadigede område med drop klude eller plastfolie, komme op på en stige, og tryk på loftet omkring hullet eller revne med en spartel. Det vil lyde hult, hvor gipsen er begyndt at komme væk fra drejebænken. Gips vægge og lofter er konstrueret forskelligt på moderne Sheetrock. Tynde strimler af drejebænk er lagt på tværs af strøerne. En belægning af mørtel, ofte blandet med hestehår (eller endda fjer) spredes ud over drejebænk, og fik lov at tørre. Når tør, er et tyndere lag hvid puds påføres som giver gips vægge deres glat og problemfri udseende. Da hjem med gips vægge eller lofter er som regel ret gamle, alder sidst tager sit præg på gips.

2 Reparation revner uden at fjerne meget af gips, hvis det omkringliggende område ikke lyder hult og føles solid. Brug kanten af ​​spartel, udvide revnen ved at skrabe ud løst materiale.

3 Påfør et lag gipsvæg mudder efterfulgt af en stribe af glasfiber mesh tape, presset jævnt i den friske mudder. Tillad denne tørre i mindst 8 timer. Den glasfiber tape vil være mere fleksibel end almindeligt papir tape, og mindre tilbøjelige til at knække senere. Det er også noget lettere at arbejde med.

4 Brug en 10 tommer drywall kniv, anvende en anden glat frakke eller mudder over reparationen. Den bredere kniv tillader slibning senere til fjer i kanterne af den friske mudder med den omgivende overflade. Lad denne tørre helt, og sand med en slibeklods eller 120 sandpapir korn svøbt omkring et stykke af to af fire. Du ønsker en flad slibning overflade til sand reparation plan og jævn. Prime dette med PVA gipsvæg primer og male loftet.

Reparation et stort hul i Gips Badeværelse Loft

5 Repair store huller ved lappe dem i med Sheetrock, eller med et metal patch. Fjern så meget løst puds som du kan. Du vil komme ned til drejebænken, og det er umuligt at blot anvende gipsvæg mudder over det som et plaster. Hvis hullet er mindre end seks inches firkantet, købe en klæbende metal mesh plaster på enhver isenkræmmer. Hold det til loftet og anvende gipsvæg mudder over det - som regel vil det tage to lag for at se godt ud - og sand flush.

6 Brug sheetrock at udfylde større beskadigede områder. Ved hjælp af en hammer og en stiv spartel, fjerne den gamle løs puds, indtil du har et firkantet eller rektangulært område at lappe på. Klip et stykke sheetrock til at passe, og skrue eller søm den til strøerne. Du kan have til at fjerne nok gips til at afsløre en tværbjælke så sheetrock er naglet på hver kant.

7 Anvend drywall mudder til sømmene, efterfulgt af en længde på drywall tape, udglattet og indlejret i den friske mudder. Som med trin ovenfor til fyldning revner, lad det tørre og genanvende mudder i en jævn, bred anvendelse. Hvis du er enten meget god eller ikke meget specielt, måske to lag mudder tilstrækkeligt, men meget ofte en tredje lag er nødvendig for at udfylde luftbobler, kamme og lave pletter.

8 Sand glat og prime området med PVA gipsvæg primer. Hvis du er særlig, vil du nemt kunne se eventuelle uregelmæssigheder du gik glip tidligere, når den er spædet. Du kan trykke op ru pletter, re-sand og re-prime. Nu er du klar til at male.

TIPS

  • Hvis der anvendes sheetrock som et plaster, forsøge at få den tykkelse, som vil være mest i plan med den omgivende overflade. Sheetrock kommer i flere tykkelser.
  • Nogle gange en du begynde at fjerne det løse puds, finder du hele loftet er løs og ved at falde ned. Sætte op helt nye sheetrock over hele loftet er en mulighed, og ikke så meget mere arbejde end at reparere et stort område.
  • Brug øjenværn, når du fjerner gamle gips eller slibning gipsvæg.

relaterede artikler