Sådan tilføjes en 220 Volt Linje til en elektrisk tørretumbler

September 7

Sådan tilføjes en 220 Volt Linje til en elektrisk tørretumbler


Kun én apparat kan roligt køre på en 220/240 volt kredsløb, men heldigvis tilføje en ny heavy-duty kredsløb - uanset om det er en 240 volt eller 220 volt kredsløb afhænger af alder af dit hjem - for en ny apparatet er en simpel proces. Inden du begynder, men sørg for at der er plads i din tjeneste panel for et ekstra kredsløb. Du skal bruge to tilstødende tomme pladser for en heavy-duty kredsløb.

Instruktioner

Tilføjelse Beholder

1 Beslut, hvor du vil blive montere beholderen som dens placering bestemmer, hvordan det vil blive monteret. Kraftige beholdere kommer i to varianter - væg og gulv mounts. Hvis du installerer beholderen i en ufærdig kælder og vil knytte det til beton, gå til trin 3.

2 Skær et hul til beholderen. Stikkontakt kasser behøver ikke at være knyttet til pigge, og kan fastgøres med skruer eller søm. Gulvmonterede beholdere kræver ikke bokse. Spring til næste afsnit for at fuldføre ledninger.

3 Sæt metalrør til betonvæggen. Ledningen er et hult rør, der beskytter ledningerne kører inde i det. Du vil tråd kablet gennem kanalen og fastgør beholderen til ledningen. Ledningen er kun nødvendigt, når tråden rører betonen.

Tilslutning af Circuit

4 Kør ikke-metallisk kabel fra beholderen eller dens boks til tjenesten panelet ved hjælp af fisk tape. Skub halvstive bånd langs stien begynder ved beholderen. Når den når tjenesten panelet, fastgøre elektriske kabel til fiskene tape og træk den tilbage gennem. Lad mindst 8 inches af udsatte wire i hver ende.

Hvis du kører kabel i en ufærdig kælder, simpelthen snor ledningerne langs loftsbjælker. Før kablet gennem kanalen. Fastgør enderne af tråden til beholderen terminaler.

5 Sluk for strømmen til strømbryderboksen.

6 Fjern metalstykker dækker slidserne til den nye afbryder med en skruetrækker.

7 Tilslut den sorte og røde ledninger fra kredsløbet til to-polet afbryder, og tilslut den neutrale linie til den neutrale bus bar. Snap afbryderen på plads i det tomme rum i panelet.

8 Gendan magt til tjenesten panelet.


relaterede artikler