Sådan Care for Get Mee Campanula

July 12

Der er over 300 arter af Campanula, almindeligvis kendt som klokkeblomster. Navnet på Get Mee sort kan forvirre nogle gartnere, når de søger efter information om netop denne sort. "Get Mee" er den amerikanske navn givet til den samme plante, der er kendt i Europa som "Dalmation Bellflower." Uanset navn, du bruger, Get Mee campanula er en temmelig ubekymret plante.

Instruktioner

1 Vælg det rigtige sted. Den Få Mee campanula kan dyrkes i fuld sol eller delvis skygge. Det bedste område for det, men er et site, hvor planten kan modtage morgensolen og blive beskyttet fra den varme eftermiddagssol.

2 Plant i jord med god dræning. Fyld plantehullet og dække rødderne med muldjord eller din egen kompost. Dæk ikke kronen. Tekst din jord med organisk materiale til at give god dræning, hvis det er nødvendigt.

3 Gød i foråret som ny vækst begynder at dukke op. Følg anvisningerne ansøgning på bagsiden af ​​posen af ​​gødning

4 Vand gang om ugen i 20 minutter.

5 Fjern brugt blomstrer at tilskynde til en ny flush af blomster. Fjern brugte stilke, så godt. .

6 Skær tilbage til jorden i slutningen af sæsonen. Tilsæt så barkflis, så 3 til 4 inches af barkflis dække webstedet.

TIPS

  • Marker det sted, hvor din Get Mee campanula er plantet. Dette anlæg har en tendens til at dukke op senere end andre forår-blomstrende plants.All Campanula, såsom jord, der dræner godt. Den Get Mee, som er en indfødt af bjergene i Kroatien, er særligt fleksibel og kan tåle de fleste jordtyper, så længe det har god dræning.
  • På grund af forvirring over navnet på Get Mee campanula, søge efter det botaniske navn - Campanula portenschlagiana - at sikre, at du køber den rigtige plante.

relaterede artikler