Brug af kalksten i Interior Design

June 24

Brug af kalksten i Interior Design


Kalksten er en natursten lavet primært af calciumcarbonat og fossile stykker. Stenen er mangfoldig i sin farve og denseness. Selv om det kan anvendes i forskellige applikationer i hjemmet, er det vigtigt at bruge den korrekte densitet til den påtænkte anvendelse. Husk, at mere tæt et stykke, jo mere det skal poleres.

Tællere

Som en potentiel overflade til tællere, kalksten er en god kandidat på grund af dens varme-resistente kvalitet. Men ifølge en undersøgelse af counter-top materialer ved Consumer Reports, sine ulemper opvejer dette ene styrke. Ved afprøvning viste kalksten betydelige skrammer og ridser, samt permanente mærker fra forskellige pletter. Hvis du bare ikke kan passere op på udseendet af kalksten, sørg for at vælge et medium-density vægt. Hvis det chips, er det meget let at reparere, fordi kalksten er så varieret i sin tekstur.

Ildsted

Udseendet af stenen alene gør den ideel som en pejs surround. Stykker af kalksten, der har en højere denseness er ideelle til et ildsted, især hvis der ønskes indviklede mønstre. Tættere stykker kalksten er også større i vægt, hvilket gør det til et holdbart materiale til denne applikation.

Gulvbelægning

Som med en pejs surround, ser alene make kalksten et optimalt valg til gulvbelægning. Bare vær forsigtig, når den er placeret. Selv ved korrekt farves det er robust løsning, er det mindre end ideelt til køkkener og badeværelser, hvor det kan blive plettet fra spild eller skæmmet mod ridser.

Vedligeholdelse

Uanset hvordan du vælger at bruge kalksten i dit hjem, skal du følge nogle enkle vedligeholdelse at holde det ser sit bedste. Fordi det er en porøs sten, kalksten kræver forsegling i nogle programmer, såsom tællere og gulvbelægning. En fugemasse vil bidrage til at mindske nogle af de pletter på overfladen kan være genstand for. Hold dig væk fra rengøringsmidler, der er sure, såsom eddike, fordi kalksten er meget reaktive med syrer. Brug altid en renere, der er angivet til brug på denne type sten. Støv-mop kalksten gulve hyppigt.


relaterede artikler