Sådan Wire en 220 Volt Ground Fault Circuit Breaker

September 29

Sådan Wire en 220 Volt Ground Fault Circuit Breaker


Ground-fejlstrømsrelæ (HFI) enheder overvåger de varme og neutrale linjer i kredsløb for at sikre, at de nuværende niveauer er ens. Når processoren i HFI registrerer en forskel i kredsløbet, det ture kredsløbet, drab magt. Hvor afbrydere i tjenesten panel beskytter ledninger i et hjem, en GFCI beskytter folk fra defekte apparater eller når de bruger apparater i fugtige forhold. Mens de fleste GFCI enheder er power beholdere forbundet med en enkelt apparat, er det muligt at installere GFCI maksimalafbrydere til beskyttelse hele kredsløb.

Instruktioner

Udskiftning af en eksisterende afbryder

1 Afbryd strømmen til tjenesten panelet via hovedafbryderen.

2 Fjern det gamle 220/240 volt breaker ved unclipping det fra de varme strømskinner og afbryd ledningerne fra den gamle breaker.

3 Tilslut de varme og neutrale ledninger fra kredsløbet til stilleskruer på GFCI breaker. En tredje neutral ledning, kaldet grisehale, mangler at blive tilsluttet.

4 Tilslut grisehale til den neutrale bus bar.

5 Clip afbryderen på plads på de varme samleskinner.

6 Gendan magt til tjenesten panel og teste den nye GFCI ved at trykke på testknappen. Den afbryder skal udløses.

Tilføjelse af en ny HFI-beskyttet kredsløb

7 Kontroller, at boksen kan acceptere en anden 220/240 volt kredsløb, før du begynder enhver form for arbejde. Der skal være to tilstødende ubrugte rum i tjenesten panelet.

8 Sluk for strømmen til strømbryderboksen.

9 Fjern dækslet fra de tomme rum i tjenesten panel, hvor du vil tilføje dit nye breaker ved popping dem ud med din skruetrækker.

10 Tilslut breaker, som beskrevet ovenfor.


relaterede artikler