Hvordan fjerner jeg 4x8 Udvendig Siding?

July 2

Hvordan fjerner jeg 4x8 Udvendig Siding?


Søm eller skruer holde stykker af 4-fods med 8-fods udvendig beklædning til hjælperammen væggene i et hjem eller bygning. Disse skruer ikke tage meget indsats for at fjerne. Udfordringen i at fjerne 4-fods med 8-fods sidespor ligger i vægt og kejtethed af materialet. Dette job absolut involverer mere end én person til at udføre opgaven. Én person kan være i stand til at slippe af sted med at gøre det alene, men chancerne for skader eller skadelige ejendom er for høje.

Instruktioner

1 Instruer din assistent til at placere sine hænder på fire-fods med 8-fods stykke sidespor. Hun bør læne ind i sidespor for at holde hendes vægt presser ind i væggen.

2 Find skruer eller søm, der holder sidespor til undergrunden. Hvis skruer er blevet dækket med en filler kit, finde dem med en magnet. Du vil føle en slæbebåd på magneten som du går over de områder, hvor de skruer er placeret.

3 Skrab kit ud af hullerne til at afdække neglen eller skrue hoveder. Brug en spartel til at gouge ud kit.

4 Fjern de skruer, ved hjælp af en elektrisk skruemaskine. Fjern de nederste skruer først, og derefter arbejde op i siderne til toppen af ​​sidespor. Træk søm ud med en klo hammer. Du har måske til at bruge en brækjern til at få sømhovederne op over sidespor overflade før klo hammer vil arbejde.

5 Angle spidsen af brækjern under neglen hovedet. Tryk på brækjern med hammeren indtil spidsen kiler beneath søm hovedet. Skub håndtaget på brækjern ned for at lirke op neglen. Tag sømmene nær toppen af ​​sidespor sidste.

6 Fortæl din assistent, at du fjerner den sidste af skruer. Fjern skruer og medvirke til at sænke sidespor til jorden. Den sidespor har nu fjernes.

TIPS

  • Brug en stige til at nå de højeste skruer.
  • Bær en hardhat at beskytte dit hoved mod faldende værktøj eller sidespor.

relaterede artikler