Sådan Støtte en Carport Tagsystem

October 25

Sådan Støtte en Carport Tagsystem


En carport kan være en nyttig udvidelse af din garage, ly et andet køretøj eller to fra de elementer. Hvis din carport viser sin alder og du bekymre dig om integriteten af ​​sit tag-system, styrke den tilsat understøtninger eller et nyt cover kunne give nogle flere leveår og forebygge at skulle købe en ny. Med nogle grundlæggende materialer og værktøjer, kan du være i stand til at beskytte din carport - og bilen eller båden nedenunder det - i at kollapse under den næste store snestorm.

Instruktioner

1 Mål indersiden af din carport fra tag bjælker til jorden. Mål fra toppen af ​​din carport på den vigtigste støtte bjælken og på den side bjælker hvor sidebenene mødes taget. Beslut længden for hver support indlæg, du gerne vil skære.

2 Marker længderne af de ønskede support indlæg på din stålrør. Brug en nedstryger eller post saven til at skære slangen til længde og passer bunden slutter med jorden understøtninger og toppen slutter med bolt mounts, ifølge producentens specifikationer.

3 Fjern tarp der kan være forbundet til taget. Flyt dine support indlæg på plads, med jorden monteres direkte siddende, og forankret ligesom dine andre support indlæg, under den øverste position, hvor du vil bolt det til støtte bjælker. Markér midten af ​​monteringshullet for hvert support indlæg, du gerne vil placere.

4 Flyt stolperne til side. Bor et hul 1/16 tommer større end boltene, du har købt til fastgørelse gennem hver monteringssted. Retur stillinger støtte til deres endelige positioner. Feed bolte gennem de nyligt borede huller og monteres på stolperne, sikring hver med en tilsvarende møtrik.

5 Retur enhver presenning på taget af din carport eller bruge den til at forstærke et panel tag.


relaterede artikler