Sådan Udskift Starter Rope på en Robin Engine

January 9

Sådan Udskift Starter Rope på en Robin Engine


Fuji Heavy Industries gør Subaru Robin motorer til både sine japanske og amerikanske kunder. De anvendes i udstyr, der findes rundt om i hjemmet, såsom sne blæsere, generatorer og plæneklippere. Du starter disse enkle totaktsmotorer ved at trække på en startsnoren. Hvis tovet knække på grund af alder, skader eller forsømmelse, skal du udskifte starteren samling med henblik på at starte motoren igen. Det er en enkel proces, og det eneste værktøj, du behøver, er en skruetrækker.

Instruktioner

1 Fjern de skruer, der holder dækslet til starteren forsamling på plads med en skruetrækker. Dette giver dig adgang til samlingen, som ligger ved siden af ​​motoren.

2 Træk på samlingen, som omfatter i startsnoren, med hænderne og fjern den fra maskinen.

3 Placer en ny forret samling til det sted, du fjernede den gamle fra. En startsnoren kommer installeret i nye starter forsamlinger.

4 Sæt dækslet på din starter samling og lås den med de skruer, du fjernede tidligere.

5. Træk i startsnoren et par gange for at sikre den går i indgreb i motoren.

TIPS

  • Subaru sælger starter forsamlinger for Robin motorer gennem sit netværk af forhandlere. Subaru Robin hjemmeside har en funktion, der giver dig mulighed for at finde den nærmeste forhandler ved at indtaste dit postnummer. Et link til webstedet er i denne artikel er afsnittet Reference.

relaterede artikler