Ideer til Landskabspleje Around & Over en Ground swimmingpool

September 28

Ideer til Landskabspleje Around & Over en Ground swimmingpool


Ideer til landskabspleje omkring og over dit jordnær swimmingpool er kun så begrænset som din fantasi og kreativitet. Udforsk fotogallerier af pool designs herunder hardscapes, træ dæk og havnebassiner og indfødte plante haver at få en fornemmelse for, hvad slags elementer, du vil bruge til at skabe en attraktiv, tiltalende og lav vedligeholdelse landskab omkring din pool. Design dit landskab omhyggeligt for at undgå fremtidige problemer. Opret et rum, der giver mulighed for at du maksimere nydelsen af ​​din swimmingpool.

hardscaping

Installer en hardscape af træ, beton, mursten, fliser eller sten for at skabe et rent og sikkert landskab omkring din swimmingpool. Medtag stedsegrønne potteplanter i områder mindst seks fødder væk fra puljen til at holde snavs fra at komme ind i puljen. Hardscapes er nemme at holde rene med intet mere end en kost og lejlighedsvis brug af en højtryksrenser til at fjerne mug eller jord pletter fra overfladen. Hardscapes giver en jævn overflade velegnet til lounge stole, borde, parasoller og andre udendørs møbler. Medtag en grill og elegant udendørs belysning at gøre puljen et sted at nyde hele dagen og natten.

Wooden Dock og lav vedligeholdelse Planter

Opret en sø føler omkring din naturlige swimming pool ved at inkludere en dock, der strækker sig over eller over en del af swimmingpoolen. Placer store flod sten i nærheden af ​​poolen for at forbedre den vilde stemning. Plant tall, ornamentale græsser et par fødder væk fra puljen til at efterligne græsser fundet voksende på kanterne af mange søer og floder. Forskning planter hjemmehørende på dit område for at finde prøver, der kræver meget lidt vedligeholdelse, og ikke kaste blade, der kunne ende i din pool. Planter såsom dværg Alberta gran, mugho fyr, blå stjerne enebær og Colorado blå gran er nemme at vedligeholde tilføjelser til din naturlige pool landskab.

Udendørs Køkken og Lounge

Byg en udendørs rum skræddersyet til dine lokale klima- og vejrmønstre til at huse et udekøkken i den ene ende af din pool. Brug fliser eller andre dekorationer elementer til at skabe stier langs de poolsides fører til køkken og opholdsstue. Brug mursten eller sten for at skabe en pejs med en grill at tilberede dine foretrukne poolside måltider. Brug skærme hvis insekter er et problem i dit område for at reducere irritation og øge afslapning og nydelse potentialet i din landskab. Medtag en vask og bordplader til madlavning og en lille adobe eller mursten ovn til at forberede større fester. Indstil en mini-fridge i siden af ​​skrankerne for mad og drikke opbevaring. Overvej herunder kroge til håndklæder, et lille forhæng skiftende område og et udendørs badeværelse for dig og dine gæster.


relaterede artikler