Gør det selv sidespor Tips

May 25

En gør-det-selv sidespor job kan spare en betydelig mængde penge over at have en entreprenør anvende sidespor for dig. Hvis det gøres korrekt, kan du få flotte resultater, med et kig svarende til enhver professionel s. For at komme til dette niveau, dog skal du være opmærksom på et par tips til at installere sidespor dig selv, om du installerer vinyl eller træ sidespor.

Vinyl Siding Tips

Forberedelse er nøglen til korrekt installation. Sørg for, at overfladen er i god stand, flad og solid. Mens sidespor kan skjule de fleste bygning mangler, er det bedst at gøre reparationer, før du installerer snarere end senere, når du kan have til at fjerne sidespor til at gøre det.
Installer alle trim, før du installerer panelerne. Trim ikke blot giver sidespor et attraktivt færdige udseende, men det hjælper også til at holde vinduer og døre vandtætte. Hver sidespor producent indeholder specifik installationsvejledning for sidespor type. Følg disse instruktioner perfekt eller installationen vil være usandsynligt, at gå godt.
Vinyl har en tendens til at udvide og trække sig sammen med ændringer i temperaturen. I områder, hvor temperaturændringer er ekstrem hele året, bør du efterlade et hul på 1/32 tommer mellem sidespor og bygningen, når du installerer det, at give plads til sidespor at bevæge sig uden at forårsage skader.
Starter striben er det første lag af sidespor, der skal installeres. Sørg denne strimmel er niveauet målt fra taget, ikke jorden, at have en endnu, parallel look. Mål fra forskellige punkter i taglinje ned til det niveau, du skal installere sidespor, og gøre et mærke i samme afstand fra taget langs siden af ​​bygningen. Disse mærker skal fungere som den linje bruges til installation af starteren strip.

Wood Siding Tips

Prime din træ sidespor på begge sider og kanter, før du installerer den for at sikre en god post-installation maling job. Vand iblødsætning i umalet sidespor er en førende årsag til maling svigt, ofte forårsager blærer i malingen efter påføring. Dæk sider af huset med en vand barriere for yderligere at beskytte træ sidespor fra vandskade. Som en barriere, asfalt-mættede filt papir har haft en lang almindelig brug historie.
Når æglæggende dit første stykke sidespor, overlapper husets fundament ved en tomme eller mere. Dette bør hjælpe sidespor ham ud vand uden at dirigere den til dit fundament og forårsager skade.
Brug kun sidespor negle. Siding negle er specielt fremstillet af rustfrit stål og har stumpe punkter at reducere opdeling, med stablede ringe på neglen skaft til at gribe magten. Sørg for, at negle er lange nok til at gå gennem både sidespor og stutteriet mindst 1 1/4 tomme, herunder enhver beklædning, der kan være til stede omkring dit hjem. 2 1/2-inch søm er generelt længe nok.


relaterede artikler