Sådan installeres en Bathroom Sink

September 10

Installation af en ny badeværelse vask tager tid og opmærksomhed på detaljer. Men når projektet er afsluttet, vil et nyt badeværelse vask bringe et nyt udseende og stil til dit badeværelse. Installer et badeværelse vask omhyggeligt for at undgå at gøre fejl, der kan skade de omkringliggende bordplader eller gulve.

Instruktioner

1 Brug udskæring fra vasken producenten at spore en skitse på bordplade. Dette vil være det område, du klippe ud for vasken. Hvis en udskæring ikke er fastsat, skal du bruge den indvendige side af papkassen vasken kom i. Trace omridset af vasken, og derefter bevæge sig i cirka en anden tomme og tegne en anden linje. Skær pappet omkring den indre linje, du tegnede til at fungere som din sporing guide.

2 Bor en forret hul med saven, og skære omkring spores linje. Når der kommer tæt på at afslutte den skitse, være flittige til at understøtte undersiden af ​​bordplade, så det ikke gå ned til gulvet.

3 Sæt en dråbe blikkenslager s kit på afløbet, og installere afløbet samling og skiver. Derefter spændes låsemøtrikken at vedhæfte afløbet VVS til huset vand VVS.

4 Installer hane ind i vandhane markører i vasken. Efter installation af vandhane, køre en linje af silikone klæbemiddel under den nederste kant af vasken.

5 Juster vasken med den forreste kant af udskæringen i tælleren badeværelse. Tryk godt ned omkring læben af ​​vasken for at indstille forseglingen på vasken.

6 Påfør en tynd linje af caulk omkring kanten af vasken, når limen har sat. Glat caulk med en våd finger.

TIPS

  • Ved brug af el-værktøj, ligesom bajonetsav, husk altid at bære beskyttelsesudstyr til at beskytte dit ansigt og øjne.

relaterede artikler