Alternative Udvendig Siding

August 22

Alternative Udvendig Siding


Siding er en bygning, der anvendes til at afslutte de udvendige vægge af et hus. Det er ikke alene bidrager til udseendet af hjemmet, men også beskytter strukturen fra regn, vind og andre elementer. Traditionelt sidespor lavet af træ, vinyl eller metal er den mest udbredte. I de senere år er der blevet indført en række yderligere produkter til at give køberne et bredere udvalg, når der vælges udvendig beklædning.

Fiber Cement

Fiber cement sidespor er en af ​​de mest holdbare sidespor produkter til rådighed i dag. Det kommer ofte med en 50-års garanti, og er meget stærk og holdbar. Dette materiale er lavet af Portland cement, sand og træfibre og er typisk billigere end træ eller metal sidespor muligheder. Det betragtes som en "grøn" materiale, fordi det er lavet af alle naturlige produkter, og er næsten helt genanvendeligt. Fiber cement bord findes som planker eller brædder, og kommer i mange forskellige farver og teksturer til at matche enhver indretning.

EIFS

EFIS (Udvendig Isolering og Finish System, udtales "ee-ballade") er en kunstig stuk produkt, der anvendes i stedet for lappede eller paneler sidespor. Den er fremstillet af sand, vand og syntetisk cement, og er generelt mere holdbare og langvarig end naturlig stuk. Den kan monteres med en række forskellige teksturer eller murske glat for at give væggene det ønskede udseende. Dette produkt kan også males eller venstre ufærdige. EIFS er både overkommelig og let at installere.

regenereret Materialer

Brug genvundne sidespor materialer er en fantastisk måde at holde omkostningerne nede og samtidig minimere din påvirkning af miljøet. Regenereret træ sidespor er ofte lavet af deconstructed staldene og kan give hjem et klassisk, rustikt look. Ældre træ planker er lavet af meget store logfiler og tendens til at være stærkere og mere holdbare end nutidens træprodukter.

Regenereret mursten er en anden mulighed for dem, der søger for at spare penge og ophold grønt. Ældre mursten kommer i mange usædvanlige former og størrelser og kan skabe et look, der er svært at matche med moderne materialer. Brick finér sidespor er meget holdbare og langvarige, og hjælper også til at forhindre spredning af brand. Inddæmmede materialer kan findes på din lokale bjærgning værftet.


relaterede artikler