Sådan Reparation House Trim

July 22

Sådan Reparation House Trim


Langvarig eksponering af enhver overflade af huset trim til våd, kan varme elementer føre til forrådnelse. Wooden trim placeret på den vandrette, såsom vindueskarme, er særligt modtagelige for træ rådner. Heldigvis hus trim reparationer er normalt en forholdsvis enkel proces. Hvis træ trim er blevet for bløde fra for meget rådne til at reparere det effektivt, skal du fjerne trim fra huset og erstatte det. Hvis der er bare en lille mængde træ rådner på det stykke af huset trim, så kan du reparere den med epoxy.

Instruktioner

1 Find de dele af dit hus trim kræver reparation. Efterse vandrette stykker træ, især dem, der ikke dræne godt. Let stikke spidsen af ​​en syl i et stykke træ trim, som du har mistanke om kan have træ rådner. Hvis syl nemt gennemborer træ, det stykke hus trim skal repareres.

2 Bryd forseglingen på malingen dækker træet trimme du reparerer med en hobbykniv. Skub den flade side af en spartel under mest alvorligt beskadiget del af trim. Pry op i træet og fjerne det. Brug en tang til at trække eventuelle søm, der forbliver.

3 Brug en lille hånd så at skære væk de resterende dele af den rådne træ. Kanter behøver ikke at være glat. Skær nok træ væk til at forlade tørt, massivt træ trim. Kontroller træets fugtindhold med en fugtmåler. Fugtindholdet bør være mindre end 18 procent. Trim væk alle sektioner med et højere vandindhold.

4 indsprøjtes borat opløsning ind i de eksponerede overflader af træ. Borat afskrækker væksten af ​​træ rådner. Det kommer i en sprøjte-lignende enhed, der giver dig mulighed for at sætte det ind i snævre steder.

5 Brush epoxy primer på den blottede træ. Dette tillader epoxyen for at binde bedre. Lad det primære tørre i cirka 15 minutter, og derefter tørre det overskydende af med en tør klud.

6 Bland plast støbt epoxy og hærder sammen på en ren stykke hårdt plast med en plastik spartel. Den epoxy ikke klæber til plastoverflader, så bruge disse værktøjer til at blande epoxy.

7 Sæt epoxy på træets overflade med spartel. Arbejde hurtigt at forme epoxyen til at ligne den oprindelige trim. Typisk bør du have mellem 30 og 45 minutter til at anvende en batch af epoxy. Lad den reparerede huset trim at indstille natten over.

8 Sand eventuelle skarpe kanter væk fra epoxy reparation. Coat den reparerede huset trim med en lag primer. Lad det tørre. Følg primeren med to lag akryl hus maling for at afslutte reparationen.


relaterede artikler