Sådan Pour Commercial Curbing

April 30

Sådan Pour Commercial Curbing


Hælde kommerciel bremse kræver en ekstrudering bremse maskine. Brug den traditionelle metode til æglæggende hver kantsten individuelt hverken praktisk eller omkostningseffektivt på et kommercielt projekt, hvor lange kørsler med bremse skal bygges. En ekstrudering maskine sparer tid og penge og gør at hælde og om kantsten mere ensartet og effektiv.

Instruktioner

1 Læg to halve tommer-dækkende strimler af epoxy fugemasse på beton, der danner base for din kantsten. Dette vil hjælpe klæbe kantsten til betonen.

2 Mix zero-nedturen beton i trillebøren. Nul-krise betyder, at betonen er stift nok til at bevare sin form efter den er blevet hældt, minimerer risikoen for bevægelse og stålsøjlerne over tid.

3 Vælg en kantsten skimmel vedhæftet fil, der afspejler, hvad der er angivet i dit layout, og anbringer det på bremse maskine.

4 Træk maskinen til udgangspunktet, tænde den og fylde tragten med beton. Træk maskinen langs kantstenen linje, og det vil begynde ekstrudering kantsten.

5 Når kørsel af kantsten færdig, forme nogle konkrete på enden af den sidste kantstenen ved hjælp af margin murske. Vælg derefter en front murske, der matcher maskinen mug og køre det langs kantstenen, som du lige har lagt. Det sikrer en ensartet og glat finish.


relaterede artikler