Hvordan man laver en fil kabinet Desk

March 8

En simpel skrivebord, som består af to arkivskabe og en arbejdsflade kan piskes op hurtigt. Denne stil er økonomisk og meget mobile, perfekt til en lejlighed eller kollegieværelse.

Instruktioner

1 Planlægning:

Beslut hvor din arkivskab skrivebord skal bruges. En af skønheder af at skabe dit eget skrivebord er, at du har mulighed for at bryde fra traditionel skrivebord størrelse.

Beslut hvordan dit skrivebord vil blive brugt. Vil det være lige til at sidde og skrive breve, laver regninger mv eller vil det være til at understøtte en computer, skærm, printer og andre kontorartikler? Eller måske vil det være for en symaskine eller andre velvoksen elementer?

2 Afslut desk top:

Ved hjælp af en lille, rund genstand, tegne en radier på de to forreste hjørner og skære dem med stiksav.

Sand krydsfiner skrivebordsarbejde overflade; alle kanter, radier og begge sider i forberedelse til maling eller bejdse.

Rens slebet krydsfiner med mineralsk terpentin og en klud for at fjerne alt støv.

Påføre maling eller bejdse efterfulgt af polyurethan og lad tørre.

Når den er færdig er tør, let sand bordpladen med fint sandpapir, og anvende 2. og 3. lag efter behov.

3 Anbring de to arkivskabe i placeringen af dit skrivebord, ca. 58 "fra hinanden, uden at udenfor, med ryggen omkring 1" væk fra væggen.

Læg et stykke dobbeltsidet tape på hvert hjørne af toppen af ​​hver arkivskab; skrælle bærestrimlen.

Forsigtigt placere krydsfiner desk top onto arkivskabe; pas på ikke at lade det for tæt på dobbeltsidet tape, før det er i sin nøjagtige position. Sikre lige overlap i begge ender, med 1 1/2 inches i front og 1 tomme i ryggen. Tryk godt ned.

TIPS

  • Hvis det ønskes, bore en stor (1 1/2 tomme) hul på bagsiden af ​​din krydsfiner desk top for at tillade plug-sluttede ledninger og andre computer ledninger igennem til stikkontakten eller computer.

relaterede artikler