Sådan Clean en Maple Kitchen Table

March 31

Maple er en fælles hårdttræ bruges til at skabe gulve og møbler. Forudsat dit køkken med en varm glød, ahorn tabeller er et holdbart træ, der vil supplere en række køkken design og indretning. Med den rette pleje og rengøring, vil din ahorn køkkenbordet vare et helt liv. Rengøring ahorn køkkenbordet kræver et par fælles husholdningsartikler. Regelmæssig rengøring vil hjælpe med at holde det ser sit bedste i årevis.

Instruktioner

1 Støv dit ahorn køkkenbordet en gang om dagen med en tør, fnugfri klud. Regelmæssig afstøvning fjerner slibende partikler, der kan ridse træet.

2 Fjern spild så hurtigt som muligt ved at tørre ahorn træ med en ren, fnugfri klud fugtet med koldt vand. Tør snavs og fingeraftryk fra ahorn med en fnugfri klud fugtet med koldt vand.

3 Mist en fnugfri klud med træmøbler renere og tørre dit bord med den fugtige klud. Tør altid med træets årer. Kommerciel møbler renere er tilgængelig på stormagasiner. Alternativt, oprette din egen hjemmelavede træ renere ved at blande 3 kopper hvid eddike med 6 tsk. af lys olivenolie i en sprayflaske. Brug kun den hjemmelavede renere på forseglet træ.

4 Beskyt din ahorn køkkenbordet ved altid at bruge coaster for briller. Desuden skal du ikke indstille kogeplader på bordet. Overskydende varme og fugt vil efterlade grimme og svære at fjerne misfarvninger på din ahorn køkkenbordet.

TIPS

  • Afstå fra oversaturating ahorn køkkenbordet med væske. Dette vil medføre vand pletter og beskadige træet.

relaterede artikler