DIY Sådan Paint Stripes

June 29

DIY Sådan Paint Stripes


Maleri striber i et rum kan drastisk ændre det udseende. Striber kan have mange virkninger; de kan gøre et rum synes højere, bredere, dybere eller længere, samt tilføje en eklektisk og moderne effekt, som ikke kan opnås med en tone af maling. Selvom opgaven kan synes skræmmende, maleri striber i et værelse er et job kan du nemt gøre. Følg et par enkle tips, og dine gør-det-selv striber vil se ud som om de var malet af en professionel.

Instruktioner

1 Vælg to gratis farver; en til at bruge som din base farve, og det andet at bruge til farven på dine striber. Husk, at farver har forskellige effekter. Vælg varme farver som orange, gul og rød, hvis dit mål er at gøre det synes som om væggene er på vej mod dig. Denne effekt er bedst brugt på store værelser, som du gerne vil føle hyggeligere. Vælg kølige farver som blå, grøn eller violet, hvis dit mål er at gøre det synes som om væggene er på vej væk fra dig. Denne effekt er bedst brugt på små værelser, som du gerne vil føle sig mere ekspansiv.

2 Vælg farver, der matcher eller komplimenterer indretningen af dit værelse. Vælg farver, der accent specifikke kunstværker, møbler, tæpper, kaste puder, inventar, stearinlys, dækkeservietter og andre dekorationer.

3, om du vil en, to eller alle fire vægge for at have striber. Forskellige tilgange har forskellige virkninger, så valget afhænger af udseende, du forsøger at opnå. Hvis du maler striber på en væg, der fremhæver et brændpunkt, såsom et trofæ sag eller ental kunstværk, vil det have den virkning, at rummet synes dybere end det er. Hvis du maler striber på to modstående vægge, der kører længden af ​​rummet, vil det gøre rummet synes længere eller højere (afhængigt af retningen af ​​striber). Hvis du maler striber på alle fire vægge i rummet, kan det gøre rummet synes større samlet.

4 Få dit værelse klar til maling ved at beskytte dine møbler. Skub alt til midten af ​​rummet. Drape hvide klude over din møbler længe nok til helt at dække ned til gulvet.

5 Anvend malerens tape langs omkredsen af gulvbrædderne og loft for at holde maling fra at få, hvor det ikke hører hjemme.

6 Mal hele rummet i grundfarven, du har besluttet. Giv malingen mindst en hel dag til at tørre, før du tager tapen.

7 Bestem, om du ønsker vandrette eller lodrette striber. For at gøre en rum synes højere, male lodrette striber. For at gøre det synes længere og bredere, male vandrette striber. Brug en lineal til at måle dine striber og bruge en blyant skyggefuld tilsvarende til din base farve for at markere kanterne.

8 Anvend malerens tape til striber fra ende til anden.

9 Påfør grundfarven inde i tapede område at styrke grundfarven og holde den stribede farve (når malet) fra blødning. Lad det tørre i mindst en dag.

10 Maling i den farve, du har valgt til dine striber. Lad malingen tørre i mindst en hel dag og fjern tapen.


relaterede artikler