Sådan ændres Swimmingpool Lights

January 28

Sådan ændres Swimmingpool Lights


Ideelt set bør du ændre undersøiske pool lys i løbet af off-sæsonen, når der ikke er vand i swimmingpoolen. Da pool lys føje til atmosfæren af ​​din pool landskab, du sandsynligvis ikke ønsker at vente med at løse dem, hvis de går ud i løbet af sommersæsonen. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at. Det er muligt at ændre undersøiske pool lys mens puljen er fuld. Og med nyere, energieffektiv belysning til rådighed, kan du ikke ønsker at vente med at begynde at spare penge på el-regninger enten.

Instruktioner

Ændring Pool Lights

1 Find ud af, hvad din lokale bygningsreglementer er med hensyn til el-arbejde på swimmingpools. Ud over en tilladelse, kan det være nødvendigt at hyre en autoriseret professionel elektriker til at ændre den undersøiske pool lys. Du kan gøre dette som en gør-det-selv projekt, hvis du kan få tilladelserne og har den nødvendige elektriske ekspertise. Hvis du er i tvivl om at udføre denne opgave, være sikker og hyre en professionel, der ved, hvordan man arbejder med elektricitet omkring vand.

2 Vælg de pool lys, du ønsker at bruge som erstatning. Hvis du bare ønsker at ændre pærer, udvælge swimmingpool pærer med samme effekt. Selvom pool lys ligne almindelige projektører, de er forskellige; så få pærer specielt designet som pool belysning. Hvis du planlægger at ændre hele pool lysarmatur for en energieffektiv model, skal du vælge en, der passer i niche i væggen. Ligegyldigt hvad du gør med den lysarmatur, afhente en ny pakning til linsen plade.

3 Sluk for alle elektriske systemer, der opererer i eller omkring swimmingpoolen. Brug den elektriske test meter for at sikre kredsløbene er virkelig død, inden du går ind i vandet.

4 Bær din undersøiske beskyttelsesbriller. Brug skruetrækkeren til at fjerne skruen i toppen af ​​puljen lys linse. En ældre armatur kan have mere end én skrue, hvilket skulle give dig mulighed for at glide ud lysarmatur fra niche og bringe det til toppen. De fleste lys har nok ekstra ledningsføring gemt i bagsiden af ​​niche til at tillade dette.

5 Udfør en visuel inspektion af ledninger. Sørg for, at der ikke er revner eller andre tegn på slid. Hvis der er, udskifte ledninger samt.

6 Udskift pæren, hvis det er alt du gør. Hvis du ændrer ud hele stativet, Unwire den gamle stativ og tråd den nye pool lys i stedet.

7 Sæt linsen pakning. Sørg for at det har en god tætning omkring lysarmatur således at intet vand kan komme ind i lyset.

8 Coil ekstra ledninger i et bundt, og skub det ind i bagsiden af den niche. Skub lampen tilbage på plads. Skru den tilbage ind i væggen.

9 Indstil fejlstrømsrelæ (HFI) for puljen elektriske system. Vend det elektriske system igen, og prøv lysene.

TIPS

  • Gå ikke ind i vandet for at begynde dette projekt, indtil du er helt sikker på elektriciteten er slukket. I modsat fald kan være dødelig.

relaterede artikler