Sådan Transplant Pepper Planter

September 24

Sådan Transplant Pepper Planter


Mange mennesker nyder voksende deres egne peber til alt fra salsa til hovedretter. Peppers er varme-sæson grøntsager, der er relateret til tomater, kartofler og aubergine. Mens det ikke er svært at transplantation peber planter, der er skridt, der skal følges for at sikre succes. Dette gælder især for peber planter dyrkes indendørs, da de ikke er vant til det barske miljø i en udendørs have.

Instruktioner

En Transplant din peber planter efter den sidste frost er forbi (se Resources). Din jordtemperaturen bør være mindst 65 grader F, og temperaturen om natten, bør ikke være under 50 grader F.

2 Harden-off peber planter, der blev startet indendørs at få dem brugt til et udendørs miljø. Placer planterne i et skyggefuldt sted uden to uger før udplantning. Lad peberfrugterne uden for en halv time, og derefter bringe dem indendørs. Gradvist øge længden af ​​tid og sollys hver dag for de hele to uger.

3 Vælg en transplantation websted, der er i fuld sol og har god dræning. Bland kompost for at tilføje næringsstoffer til jorden.

4 grave et hul, der er lige større end rødderne af peber. Tag fat i rootball og placer peber planten i hullet. Forsigtigt fylde hullet med den omgivende jord. Tryk ned på jorden omkring stammen til at skabe et lavvandet område, hvor vand kan samle. Vande planterne godt at hjælpe rødderne bliver etableret.

TIPS

  • Beskyt dine peber planter med en dækning, hvis temperaturen falder nær eller under 50 grader F.
  • Frøplanter dyrket inde kan chokeret over den barske udendørs miljø, hvis ikke hærdet-off ordentligt.

relaterede artikler