The Best Kitchen Grøntsager at vokse

November 2

The Best Kitchen Grøntsager at vokse


Gartnere vide, at forskellen mellem store-købte og friske grøntsager er smagen. Grøntsager, der dyrkes derhjemme belønne en lille indsats med fuld-flavored ernæring, hvoraf ingen er tabt i transport eller opbevaring. De bedste grøntsager til din have, er dem, som du nyder og vil bruge i dine måltider. Hvis dine somre er korte, start grøntsager indendørs eller købe voksende planter i havecentre for at få en hurtig start på vækstsæsonen.

salat grøntsager

Tomater spænder fra små salat sorter til store bøffer til udskæring. De kan dyrkes i hængende kurve eller store haver. Arvestykke typer dyrkes for deres smag, farve og sygdomsresistens mens hybridsorter tilbyde størrelse, klar rød farve og hurtig vækst. Spinat og salat som lidt af skygge, så anlæg, hvor de er i skyggen af ​​høje planter som tomater. Varier teksturer og farver med sorter fra rød til romaine og plante hvert par uger for at have en frisk afgrøde modning regelmæssigt i løbet af sommeren. Plant agurker langs et hegn eller grænse, hvor de kan sprede. Harvest agurker mens små og bud til salater eller pluk, når de vokser længere tid for en side skålen.

skaldyr

Supper af sommeren er beriget med grøntsager fra haven. Ærter og bønner skal klatre et net eller espalier. Squash tilføjer tekstur til supper, men kun plante, hvis du har plads til det at sprede i din have. Seed skygge-elskende gulerødder mellem bakkerne i kartofler eller ved siden af ​​høje majs. Pick unge gulerødder til at spise friske eller større rødder at tilføje smag og vitaminer til bouillon. Nye kartofler er lækre på deres egne, mens større knolde er perfekte til suppe pot. Tillad kål plads til at vokse og høste hoveder til at tilføje bladene til supper.

side Dishes

Corn kogt straks har en unik smag, der hurtigt ændrer jo længere den er gemt. Plant majs på kanterne af din have, hvor det får mest sol og beskytter skygge-tolerante grøntsager som blomkål og broccoli. Corn behov lange varme somre at modnes. Broccoli og blomkål er nemt dyrkes og pakkes med ernæring. Broccoli har brug høst som buketter synes, mens blomkål hoveder bør være omfattet af sine blade for at forhindre solskoldning.

krydderier

Peppers er lækre i retter fra salater til supper. Harvest grøn, gul eller rød peber, som de modne på planten. Løg kan plantes blandt andre grøntsager og høstet at bruge begge de øvre greens og løgene nedenfor. Purløg og hvidløg tilføje smag et udvalg af retter. Herb haver kan være en udfordring, hvis betingelser ikke er perfekte. Plant en række af dine foretrukne urter som basilikum, timian eller rosmarin, og se, der vokser bedst i din klima. Brug dem friske eller tørre dem før den første frost har urter til at bruge hele vinteren.


relaterede artikler