Sådan Genbrug Tre-ringbind

August 5

Sådan Genbrug Tre-ringbind


Tre-ringbind er almindeligt anvendt i en lang række applikationer. De kan anvendes af små virksomheder ejere til fil vigtige regnskaber, eller af studerende til at organisere hjemmearbejde. De er også et populært valg for scrapbog projekter og fotoalbum. Selvom bindemidler ofte smides væk, når de slides, kan de separate bindemiddelkomponenter holdes adskilt og genanvendes.

Instruktioner

1 Fjern aluminium ringe ved hjælp af en flad skruetrækker. Lirke bar holder ringene ud af bindemidlet ved hjælp af skruetrækkeren som en lille kile under fastgørelseselementerne i toppen og bunden af ​​stangen.

2 Skær vinyl at få adgang til kartondel af bindemidlet. Brug en lille kniv og skær fra kanten af ​​hvert panel og på rygsøjlen.

3 Fjern den indre kartondel af bindemidlet.

4 Genbrug pap og aluminium ringe. Hvis din lokale affaldsindsamling Virksomheden tilbyder curbside pap og genbrug aluminium, placere pap og aluminium ringe med din normale genbrug poster. Hvis du ikke har curbside genbrug, tage komponenterne til en lokal drop-off genbrugscenter, der accepterer pap og aluminium.

5 Bortskaf vinyl, som ikke kan genanvendes.

TIPS

  • Nogle af de produktionsvirksomheder, der gør nye bindere acceptere gamle bindemidler som en del af miljømæssigt Bound bindemiddel genbrugsprogram. For et mindre gebyr, kan du være i stand til at levere bindemidlet skal genbruges af de deltagende producenter.

relaterede artikler