Sådan får røg duften Ud af en lædersofa

November 17

Sådan får røg duften Ud af en lædersofa


Hvis du har købt en lædersofa fra en ryger, eller du for nylig holde op, og du ønsker at fjerne lugten af ​​røg fra din lædersofa, kan du gøre det ved at fjerne det tynde lag af røg tjære fra læder overflade. Med nogle hårdt arbejde og en kvalitet sadel sæbe, kan du hurtigt få sofa udseende og lugt nyt.

Instruktioner

1 Fugt en klud med rent varmt vand uden sæbe. Vrid det overskydende vand fra klud.

2 Tør hele lædersofa overflade med fugtig klud. Hold rag ren ved at skylle det ud i spand med varmt vand. Hvis det er nødvendigt, tømme spanden, fyld den med frisk varmt vand og bruge et rent håndklæde. Du ønsker at fjerne røgen tjære, ikke bare flytte det rundt.

3 Tør lædersofa med en tør fnugfri klud. Hvis håndklædet har en brun eller sort olieagtig substans på det efter aftørring sofaen tør Gentag trin 2, indtil du kan tørre læderet af med den tørre håndklæde og håndklædet forbliver ren.

4 Opret en skum af sadel sæbe i en fugtig klud og rengør hele overfladen af lædersofa med sæbevand klud. Når det er nødvendigt, skylle klud i rent varmt vand og genanvende sadlen sæbe skumme til sofaen.

5 Tør sadlen sæbe skumme off lædersofa med en ren, tør håndklæde.

6 Lad lædersofa et par timer til helt tørre og derefter polere sofaen overflade med et rent håndklæde.


relaterede artikler