Sådan Design Green

November 19

Sådan Design Green


Den grønne bevægelse udfordrer designere og forbrugere til at foretage ændringer for at mindske vores kollektive fodaftryk på planeten. Ved at bygge, renovere og udsmykning huse med energibesparelser og genanvendelige materialer i tankerne, kan vi skære ned på iøjnefaldende forbrug og spild af energi. Grøn hjem design fokuserer mere på effektivitet og mindre på grandiositet, men være miljøbevidst udelukker ikke luksus og komfort. Solpaneler og state-of-the-art, energieffektive apparater er det nye mærke af raffinement.

Instruktioner

1 Vælg design materialer, der er ikke-toksiske og genanvendelige så ofte som muligt. Syntetiske, menneskeskabte materialer, der vil ende på lossepladser bør undgås for enhver pris, med stærk præference givet til biologisk nedbrydelige materialer. Når du vælger gulv, naturlige trægulve tilbyde en miljøvenlig løsning, mens syntetiske tæpper udgør en mindre gunstig mulighed.

Undersøg produkter og hvordan de påvirker miljøet før købet. Af denne grund, skal du bruge nul-VOC maling og slutter i stedet for traditionelle malingsprodukter, der frigiver giftstoffer i luften i årevis, og kan forurene grundvandet. Vægbeklædninger og vinduet behandlinger er også tilgængelige i naturlige materialer og tilføje positive valg for indretning udvælgelse.

2 Vælg energieffektive apparater, med særlig vægt på varme- og klimaanlæg. Disse elementer repræsenterer perfekte muligheder for miljøbevidste designer til at gå grøn på en måde, der væsentligt vil påvirke familie og miljø. Ineffektive klimaanlæg og gamle radiatorer med centralvarme er to miljømæssige syndere, der let kan udskiftes.

Opvaskemaskiner og vandvarmere er to andre elementer, der bør undersøges for at sikre, at de er energieffektive, før købet. Solpaneler er en anden mulighed at overveje for mange husejere søger langsigtede fordele.

3 Landskab med vandbesparelser i tankerne, byder sten og lav vandplanter. Ved at anvende dekorationer teknikker og brug af sten, træ og cement funktioner, en udendørs oase er mulig uden en stor del af græs og planter, der kræver store mængder vand. Vand funktioner er en anden populær yard indstilling, hvor vandet recirkuleres ved et pumpesystem.

4 Design praktiske boliger med mindre firkantede optagelser til varme og cool. For at ære en forpligtelse til at være grøn, skal forbrugerne overveje mindre boliger, der tilbyder komfort uden opvarmning og køling ubrugte værelser, der sidder tomme det meste af tiden. Design værelser til flere anvendelser er en anden god tilgang; for eksempel kan en hjemmebiograf også anvendes som en hule eller spillerum.


relaterede artikler