Hvordan man laver en PVC Seed Planter

November 5

Rækker upon rækker af friske grøntsager eller smukke blomster gør enhver gartner glad. Knælende ned i skidtet grave små huller til at plante frøene i timevis, på den anden side vil gøre dine knæ og ryg øm. Et frø plantageejer vil tillade dig at plante dine frø hurtigt uden at beskadige din ryg. Kommercielle plantageejere er tilgængelige, men unødvendige. Du kan nemt lave din egen PVC plantageejer hurtigt og nemt.

Instruktioner

Hvordan man laver en PVC Seed Planter

1 Skær en længde på 1/2-inch PVC rør med en hack oplevede så at det kommer op til 3 inches over din talje.

2 Skær bunden 2 inches af røret ved en 35 graders vinkel. Dette vil være bunden af ​​frø plantageejer.

3 Sæt tværstangen til toppen af røret. Placer en tynd linje af lim omkring leddet for at holde det sikkert, og derefter placere et lille stykke gaffatape over hver af åbningerne på siden.

4 Skær to, 5-tommer længder fra det ekstra rør du oprindeligt afskåret. Vedhæfte hver enkelt vandret på tværstangen. Fastgør med PVC lim.

5 Anbring dysen i en stor plastik tragt ind i toppen af tværstangen. Wrap gaffatape omkring samlingen mellem tragten og rør til at sikre.

6 Brug frø plantageejer ved at grave et lille hul med den vinklede ende, ved hjælp af cross barer håndtag til at låne gearing. Placer bunden i hullet, du gravede, holder røret lodret. Drop en frø i tragten, så den lander i hullet, så skrabe snavs tilbage over det med den vinklede ende.

TIPS

  • Carry ekstra frø i en yoghurt eller smør kar ved at stikke et hul i den ene side og fastgøre en karabinhage. Du kan vedhæfte denne til et bælte løkke.

relaterede artikler