Easy Pakning Tips til Flytning

March 9

Easy Pakning Tips til Flytning


Flytning dag kan være en spændende, men til tider stressende, oplevelse. Du kan mindske stress og tab eller brud på dine emner ved at ansætte nogle nyttige pakning tips. Skriv en liste over nogle vigtige emballage at have ved hånden, før du begynder at pakke. At være forberedt og tænke fremad vil arbejde til din fordel og du sparer tid og penge.

Flytning Materialer

Pakning tid er ikke tid til at spare på nødvendige materialer. Køb kvalitet permanente markører, solide kasser, pakning tape, bobleplast og Styrofoam jordnødder til emballering.

Heavy på Bund

Pack med de tungeste poster på bunden af ​​kasserne. Dette vil blive nyttige også for sturdying lysere elementer i toppen af ​​kasserne. Må ikke, for eksempel, så prøv at pakke en hel boxful af bøger. Dette vil kun overbelaste boksen. Må dog bruge en ordbog eller en stor bog i bunden af ​​en kasse, og derefter pakke lettere, mere skrøbelige genstande oven på den. Dette vil hjælpe med at sprede ud af vægten af ​​bøgerne og lade bøger til at hjælpe steady mere ømtålelige emner.

Labeling System

Label alle boksene korrekt. For eksempel bruger en permanent marked og mærke en kasse, "Dans Closet filer" eller "Køkken Cups og underkopper." Må ikke mærke kasserne med mærker såsom, "Dans værelses Stuff" eller "Køkken Elementer." Det er mere effektivt at tage et øjeblik til at mærke kasserne med præcis hvad der er i dem, så når du kommer til den nye placering, vil du ikke nødt til at sende en søgning fest for kaffekanden.

Pakning breakables

Pack breakables omhyggeligt, dobbelt-indpakket i bobleplast eller avis. For retter eller glas, rul dem op i et par ark avis. Du kan også ombryde breakables i tøj, lagner, dækkeservietter eller håndklæder til ekstra polstring.

Box til Ny placering

Pak en separat boks for den første nat på den nye placering. Ifølge Flytning Online, skal dette felt indeholde en lommelygte, en ændring af tøj til alle i hjemmet, hver persons tandbørste og tandpasta, receptpligtig medicin, en værktøjskasse, et sæt af rene lagner for hver seng, et håndklæde, snacks, drikkevarer , lynlås plastposer, plast redskaber, paptallerkener, toiletpapir, toiletartikler, affaldssække og smertestillende midler. Hvis du har børn, kan du også omfatte en bærbar dvd-afspiller, en DVD og køresyge medicin.

Clutter: To års regel

Ifølge Collins Development Online, ikke flytte nogen rod, du har haft på lager i dit loft, kælder, garage, skabe eller stald, hvis du ikke har brugt det i de seneste to år. Donere det til en velgørende organisation thrift shop, en nabo eller en kirke, eller smide det væk. Dette vil spare dig tid og penge ved ikke at flytte elementer, du ikke bruger.