Sjove Tips til Going Green

January 6

Forbedring af din carbon footprint behøver ikke at være kedeligt eller vanskeligt. Forbedre din livskvalitet, få et godt grin, og gå grøn på samme tid, med disse nyttige ideer.

boykotte

Du kan begynde at gå grøn ved at boykotte virksomheder, der ikke er så miljøvenlige som andre, at du beskæftiger sig med. For eksempel, de irriterende regningen inkassobureauer, der insisterer på at spilde papir ved at sende brev efter brev til dit hjem. Hver uopfordret brev beder om betaling er en anden lidt af trampet regnskoven, så disse virksomheder skal boykottet. Brug et postkort lavet af genbrugsmateriale, eller bagsiden af ​​en af ​​deres egne breve, for at informere dem om, at du ikke efterkommer alle anmodninger, medmindre anmodningen er fremsat på en miljøvenlig måde, såsom i en syngende telegram.

Skære ned på Strømforbrug

Du kan sænke dit energiforbrug ved at reducere brugen af ​​visse apparater omkring huset. Køleskabet eksempelvis kræver meget mindre energi, hvis det forbliver lukket. Hertil kommer, din komfur, ovn og endda mikroovn, bruger ingen elektricitet eller gas, hvis du lader dem slukket. For at holde sig så miljøvenlige som muligt, bør du undgå at bruge disse apparater, og orden take-out hver dag. Hvis du bliver træt af pizza og kinesisk mad, spare endnu mere energi ved at slukke for klimaanlægget og gå ud at spise.

Kompostering

Oprettelse af en kompost bunke i dit hjem er en fantastisk måde at være mere grøn. Dette er også en god måde at returnere rykkere og enhver anden uønsket mail, der er trykt på almindeligt papir, til Jorden, ved at omdanne dem til frugtbar jord. Find et passende hjørne af din værftet, og lave en bunke af organisk affald, såsom græsplæne udklip, frugt og grøntsager scraps og strimlet karton eller avis. Alternative lag af tørre materialer, såsom strimlet papir og våde materialer, såsom vegetabilske scraps. Ved hjælp af en pitchfork eller skovl, drej det organiske materiale i snavs, tilføje nye lag af papirkurven, og blande det hele sammen, en gang om ugen. Dreje kompost ofte vil sikre, at det nedbrydes hurtigere. Til sidst, vil materialet blive snavs, som du kan bruge til at plante en have fuld af økologiske grøntsager.


relaterede artikler