Kaffe Som Plant Food

March 22

Kaffe Som Plant Food


Gartnere og plante entusiaster har længe været henvender sig til både kaffegrums og sidesten kaffe som former for planteliv mad eller gødning. Kaffe indeholder nitrogen, som frigives hurtigt i jorden. Grønne tommelfingre bruger kaffegrums til at forbedre kompost, som plænegødere at sætte fut grønne planter såsom Hostaer. Starbucks og andre lokale kaffebarer er villige til at give flere pounds af kaffegrums til lokale kunder til brug som gødning.

Kompost

Kaffegrums indeholder omkring 2 procent kvælstof. Dette kvælstof giver energi til de bakterier, der naturligt nedbryde de elementer i en kompostbunke, hvilket øger den hastighed, hvormed kompost er produceret. bør tilføjes kaffe til kompost bunker med et højt kulstofindhold som dem med græs, blade eller grøntsager. For at opnå optimale resultater, lag to dele kulstof til en del kaffegrums. Det er OK at kompostere papirfiltre sammen med kaffen.

Føj Direkte til Soil

Brygget kaffe madrester og kaffegrums kan tilsættes direkte til jorden. Fordi mikrober vil brænde kvælstof hurtigt, bør nogle langsom frigivelse kvælstofgødning tilføjes så godt. Tilsæt kaffe til toppen af ​​jorden og dække med barkflis eller blade.

potteplanter

Kaffegrums kan tilsættes direkte til stueplanter. Tilføje en lille mængde af grunde til toppen af ​​jorden. Fordi kvælstof frigives hurtigt, være sikker på ikke at tilføje for mange grunde på én gang og gentag ofte for de bedste resultater. Blade bliver grønnere og har mere glans.

rosenbuske

Steg gartnere anbefaler at anvende en håndfuld tørrede kaffegrums omkring bunden af ​​rosenhæk. Brug dine hænder til let skubbe begrundelse i jorden. Dette bør gentages ikke mere end to gange per sæson. For en våd udgave, blande en halv-pund kaffegrums med 5 liter vand og spray over rosenplanter gang om måneden.

Myggebalsam

Kaffegrums er blevet brugt af amatør botanikere at afvise snegle, svamp myg og rod maddiker. I mellemtiden, kaffen tiltrækker små orme, der kommer i at lufte jorden, som løsner det, så rødderne kan vokse mere frit.


relaterede artikler