Sådan Paint en mursten pejs

February 5

Hvis din mursten pejs ligner det tilhører i en 1970s sitcom, derefter at tage en pensel til det kunne være løsningen for dig. Ja, du kan male din mursten pejs. Det er en fantastisk måde at give din pejs og plads et nyt og frisk udseende uden at sprænge banken med et dyrt Køkkenombygning. Desuden male mursten giver dig mulighed for at lade din kreativitet skinne.

Instruktioner

1 Vælg den farve du ønsker at male pejsen. Hvis du er overvældet med antallet af maling farver derude, starte med en inspiration punkt. Dette kan være stof, såsom gardiner, polstring og puder, eller en favorit kunstværk.

2 Klargør og rengør mursten. Brug sandpapir til at gå over overfladen af ​​din pejs for at fjerne eventuelle løse stykker af mørtel, efterfulgt af vakuum til at slippe af med støv og snavs. Brug en spand vand og sæbe til at rense mursten med en fast pensel og lad det tørre grundigt. Gentag med vakuum.

3 Tape off alle områder, du ikke ønsker at male. Dette er et vigtigt prep skridt, der vil spare dig for en masse tid senere, hvis du nødt til at gå tilbage til at fjerne uønskede drypper eller fejl.

4 Find en primer, som du kan bruge på murværk projekter. Du kan bruge en tyk-nap rulle (op til 1 tomme) for at dække overfladen, og derefter gå tilbage med en pensel til at dække fuger. Lad primeren tørre grundigt.

5 Anvend din maling farve. Ved hjælp af en høj kvalitet latex maling, begynde at male mursten ved hjælp af din rulle og pensel. For fuldstændig og langvarig dækning, kan du overveje at anvende 2 eller 3 lag maling.

TIPS

  • Sats på billige pensler til maling din mursten pejs. Den ru mursten overflade vil ødelægge de børster af dine dyrere børster.
  • Må ikke begrænse dig selv. Du kan male din pejs en solid farve eller få eventyrlystne med en lagdelt look, duppe og blande en supplerende farve over basen.
  • Hvis du ønsker at fremhæve din pejs som et knudepunkt, male væggene en anden farve. Eller, for at fjerne opmærksomheden fra pejsen, male væggene i samme farve.