Hvad Interiør Farver Match Med Natural Oak Finish?

January 21

Hvad Interiør Farver Match Med Natural Oak Finish?


Eg er en almindelig type af træ til interiører i amerikanske hjem. Eg er stærk, har en markant åben korn og bærer godt. Du vil ofte finde egetræsgulve eller egetræsmøbler i amerikanske hjem. En naturlig eg finish er en egnet skygge for interiør; det er lys, let gylden og montrer træet pænt. Finde andre farver til at matche det er simpelt.

Lys gul

Lette nuancer af gul bringe de bedste aspekter af en naturlig eg finish.These nuancer er allerede stemningsfulde af sollys, så sådanne nuancer bringe de solrige aspekter af eg naturlige finish. Lys gul i et rum med et naturligt færdig egetræsgulv eller masser af egetræ møbler er en surefire måde at skabe en lys, munter, solfyldt miljø. Undgå mørke nuancer af gul såsom smør gul eller solsikke gul som disse farver kan nemt overskygge de lyse toner af den naturlige eg finish.

Fløde

Nuancer af fløde, såsom lyse toner af beige og havregryn farver vil supplere de neutrale toner af den naturlige eg finish. Dette vil skabe en lys miljø, der besidder en vis friskhed, der vil supplere enhver indretning stil fra minimalistisk moderne til en rustik landlig stil. De lyse, neutrale farver er næsten stemningsfulde af at sidde på en sandstrand på en lys, solrig dag.

Mørke Browns

Mørke brune, når parret med en naturlig lys eg færdig, giver dig det bedste fra begge verdener. Disse nuancer naturligt supplement til de svage, lysebrune hints i eg. Men mørke brune skaber en kontrasterende dynamik, så begge nuancer fremhæver hinanden medfødt, fordi de er så forskellige. Dette farveskema kan se så dramatisk moderne som du vil, eller ekstreme farve kan se gammeldags, noget minder om Tudor-stil paneler.


relaterede artikler