Installation af en Flydende parketgulv på en Cement undergulve

December 31

Før du begynder

Installation af en flydende gulv på en cement undergulvet er en af ​​de letteste og hurtigste installationer der er. Før du begynder selv, er der et par ting, du skal gøre. Mens du teste og forberede undergulvet bør du medbringe gulve ind i rummet og lad den akklimatisere sig til forholdene i rummet. Så en fugt test bør ske på cement. For at gøre dette, et ark af plast, bør ca. 15 med 15 inches tapes til cementen med en fugtbestandig tape. Det bliver nødt til at stå der i 72 timer for at se, om fugt ophobes under plastikken. Hvis den gør, cementen er ikke egnet til trægulve på dette tidspunkt. Hvis det er en ny plade, kan det bare brug for mere tid til at tørre. Ventilation området med en god fan kan hjælpe. Hvis testen afslører ingen fugt, så er det sikkert at gå videre til næste trin. Nu du ønsker at kontrollere pladen for niveau. Hvis gulvet har nogle høje pletter, de bliver nødt til at slibes eller slibes ned. For lave pletter og gulv leveler kan anvendes for at bringe dem op. Alle skarpe kanter skal slibes ned.

Installation af Moisture Barrier

De fleste flydende gulve bruge en polstret underlag. Der er nogle, der er en dampspærre / pude i ét. Det kommer i store ruller, og du ruller det ud til længden af ​​rummet. Så du starter tilbage på den samme væg og rul den ud igen. Der er en skræl væk klæbrig strimmel, der vil holde de to stykker sammen, så det ikke bevæger sig rundt, mens gulvet bliver installeret. Underlag bør gå op ad siderne af væggene af et par inches og når gulvet er installeret, kan den ekstra skæres væk med en kniv.

Installation af Gulvbelægning

Et flydende gulv kan klikkes sammen eller limet og klikkes sammen. Gulvet kræver en kvart tomme hul rundt i hele rummet for at give gulvet plads til udvidelse. Den sværeste del af processen er at få gulvet til at holde stille, mens tilføjer det næste stykke. Af denne grund kan du bruge shims eller skrot stykker af træ i hjørnet, hvor du vil begynde. Installationen vil gå meget hurtigere, hvis brikkerne er lagt ud før tid, og sørg for ikke to sømme mødes mellem rækkerne og skære endestykkerne til at passe. Så de kan stables op i den rækkefølge, så det er bare et spørgsmål om optagning næste bord og installere det. For en limet gulv nogle producenter kræver perlen af ​​lim til at gå lige over tungen, mens andre kalder for den at gå i rillen. Følg producentens anvisninger for dit gulv eller du kan risikere tab af din garanti. Selvom det kaldes snap og lås gulv, vil du stadig nødt til at trykke den ind i tilstødende strimmel med en skrot stykke træ og en hammer. Den snapping betyder ikke altid det er i stram og det er meget vigtigt. Dette er alle gentages, indtil hele gulvet er lagt. Den sidste række af gulvet kan være nødvendigt at blive kopieret til at passe på plads. Derefter kan du bruge en brækjern til at skubbe det i stramme. Hvis gulvet er flyttet lidt under installationen, centrere det og fjern mellemlæg fra begyndelsen hjørne. Det eneste du skal gøre er at installere fodpanelet eller kvart runde ved sømning det ind i væggen, ikke gulvet.


relaterede artikler