Hvordan at slippe af Squeaky laminatgulve Over Concrete

April 23

Hvordan at slippe af Squeaky laminatgulve Over Concrete


Knirkende laminatgulve er en fælles klage af husejere, og de er irriterende snarere end et tegn på et strukturelt problem. Lydene opstår, når huller udvikler under laminat bestyrelser, der tillader dem at bevæge sig op og ned, når nogen går på gulvet. Ofte en ujævn undergulvet er årsagen. En pibende laminatgulv, der lægger over en betonoverflade skal repareres oppefra betonen. Brug lim til at udfylde de underliggende huller ender de knirker.

Instruktioner

1 Identificer alle knirkende steder på laminatet ved at gå over det i rækker og tegning et "x" med kridt på de områder, der knirke.

2 Klem en halv teskefuld tømrerens lim direkte på sømmene mellem laminat bestyrelser i et af det kalkede områder.

3 Tryk tømrerens lim i sømmen ved hjælp af en plastik spartel. Arbejd din vej langs brættet, limning hele længden af ​​den knirkende område.

4 Fugt et stykke køkkenrulle med vand, og vride det ud, så det ikke drypper. Brug køkkenrulle til at tørre væk overskydende lim fra laminat boards 'overflade, hvilket gør brædderne helt ren. Tør kridt mark fra bestyrelserne, også.

5 Placer tunge genstande såsom en stak bøger over laminatplader til at holde dem nede, indtil limen tørrer.

6 Gentag reparationsprocessen med alle de andre pibende områder i laminatet gulvbrædder.

7 Fjern de tunge genstande efter 24 timer. Træd på hver repareret websted for at høre, om det ikke knirker. Hvis det er nødvendigt, fyld ubesvarede huller med lim.

TIPS

  • Alle træ og laminatgulve med tiden udvikle knirker som bestyrelserne udvide sig og trække over tid og som undergulvet eller hus fundament afregner.

relaterede artikler