Sådan installeres Solar Panels i Hermosa Beach

April 18

Sådan installeres Solar Panels i Hermosa Beach


Beboere i Hermosa Beach, Californien har mange muligheder for at installere solpaneler i deres hjem eller forretningssted. Rabatter fra California Solar Initiative gøre det lettere at træffe beslutning om at skifte til vedvarende energi. Byen Hermosa Beach frafalder byggetilladelse gebyrer for bygninger, der installerer solpaneler, der giver yderligere incitamenter til at gennemføre dette projekt. Medmindre du bruger en selv-installerede system, skal du bruge din solpanel installeret af en entreprenør med en aktiv A, B, systemer i Californien C-10 eller C-46 licens til solcelle (PV).

Instruktioner

1 Gennemse mappe programoversigter for solpanel udbydere, også kendt som fotovoltaiske installatører, i Hermosa Beach. Tjek DSIRE, en central database af sol oplysninger, licenskrav for solpanel installatører, samt lister over incitamenter. Undersøg, om en installatør har credentialing gennem nordamerikanske bestyrelse Certified Energy Behandlere (NABCEP) eller i overensstemmelse med den californiske Contractors staten Licensing Board. Kontroller arbejde historie, limning og forsikring status forud for ordregivende installatøren.

2 Bestem solar panel system, du ønsker. Sammenligne effektiviteten af ​​forskellige størrelser, modeller og materialer og finde ud af, om monokrystallinske, polykrystallinske eller tynd-film-moduler er bedst til dine behov. Få diagrammer over de potentielle opsætninger, og indhente tilbud for flere producenter og modeller. Spørg efter citater, der figurerer i den årlige ydelse. Find ud af, om der er garantier for hver del.

3 Sammenlign solpanel installatører, og stille de vigtigste spørgsmål. Spørg, om vedligeholdelse af panelerne vil være i gang, og hvad de gebyrer omfatter. Find ud af hvad peak produktionskapacitet og anslået investeringsafkast den er. Også afgøre, om citatet omfatter alle overvågningssystemer, der vil tillade dig at måle besparelser over tid.

4 Leje installationsprogrammet, der bedst opfylder dine behov.

5 Vær forberedt på eventuelle rutinemæssige inspektioner, der vil blive udført af Hermosa Beach kommunale myndigheder og forsyningsselskaber under og efter forløbet af installationen.

TIPS

  • Udnyt rabatter, der tilbydes af staten Californien og Los Angeles County ved at ansøge om incitamenter inden du monterer, og hævder incitamenterne efter solpaneler er blevet installeret.

relaterede artikler