Hvordan virker for enden af ​​en hane Fit Tilbage Together?

July 24

Hvordan virker for enden af ​​en hane Fit Tilbage Together?


Hvis du har en afmonteret vandhane og har brug for at samle det, er du nødt til at forstå, hvordan vandhanen er bygget. Først og fremmest er der forskellige typer af vandhaner. Hver enkelt er samlet på en anden måde og kræver forskellige trin. De mest almindelige typer af vandhaner og deres samlevejledning er angivet nedenfor.

Moderne Cartridge vandhaner

Cartridge vandhaner bruge en patron og et håndtag. Patronen er en cylindrisk genstand, der passer ind i brusebad ventil. Disse vandhaner er samlet med varierende grad af forskelle. Skub patronen ind i ventilen og derefter enten skyd patronen klip ind i ventilen og gennem patronen at fastgøre patronen på plads eller tråd omløbermøtrikken på enden af ​​ventilen og omkring patronen. Spænd det med hånden eller med en skruenøgle. Næste slide trim ærme på og drej den med uret for at stramme den. Skub håndtaget på enden af ​​vandhanen og isæt og stram skruen med en unbrakonøgle.

Disc vandhaner

Disc vandhaner er meget ligesom patron vandhaner bortset fra at de har gummipakninger, der passer over indløb på disken. For at samle disse vandhaner, placere nye pakninger over hullerne i bunden af ​​skiven. Skub disken på plads på enden af ​​vandhanen. Det vil passe ind i en anden del kaldes en omleder, der er sat ind i bunden af ​​vandhanen. Dernæst skrues skruerne der bevarer disken med en skruetrækker til at stramme den. Skub på trim ærme og derefter installere håndtaget ved at skubbe dette på enden af ​​disken og derefter installere og stramme håndtaget skruen.

Vaskemaskine Type vandhaner

En vaskemaskine vandhane har en stilk med en ventil og et sæde. De fleste ældre vandhaner er stamceller vandhaner, og færre nye vandhaner bruge denne teknologi. Stammen, som er en cylindrisk del med en ventil og en gevindskåret ende, passer ind i bunden af ​​vandhanen. Stram dette med et bad topnøgle til at installere det. Eller, indsætte det i bunden af ​​vandhanen, og skru pakningsomløberen ind i gevind toppen af ​​vandhanen base. Stram dette med en skruenøgle, og skub håndtaget over toppen af ​​stilken. Sæt skruen og stram det med en skruetrækker til at fastgøre håndtaget.

Membran Faucet

En hane med en membran er meget lig vaskemaskine vandhaner. Der er dog nogle forskelle. Disse armaturer har en rund skive på stilken, i stedet for et sæde vaskemaskine. At samle denne type vandhane, indsætte membranen, hvilket er den runde skive, i hanen. Du skal sørge for gummipakningen er stadig monteret omkring bunden af ​​membranen. Hvis ikke, er du nødt til at erstatte det. Kig ind vandhanen for at se om det er inde i vandhanen, fjerne det og erstatte det. Eller købe en ny membran pakning eller mellemgulv og derefter installere dette inde i vandhanen. Skub stammen i vandhanen og stram den med en stilk skruenøgle. Skub derefter håndtaget på igen, og spænd håndtagets stilleskrue.


relaterede artikler