Sådan Hæng en bænk på et træ

July 3

Sådan Hæng en bænk på et træ


En veranda swing er hovedsagelig en bænk uden ben. Du kan konvertere en bænk i en veranda swing og hænge swing på et stort træ lemmer, hvis benet er stærk nok til at holde vægten af ​​to voksne. Store ahorn træer eller egetræer fungerer bedst. lemmet, du bruger, skal dog være mindst 6 inches i diameter og er fri for defekter.

Instruktioner

1 Bor et hul gennem toppen foran armlæn og gennem den øverste bagsiden af armlæn af en bænk med en håndboremaskine og en boret stor nok for dig til at glide øjet bolte igennem. I alt er brug for to huller på hver armlænet.

2 eye Place bolte gennem hullerne og fastgør dem til armlæn med skiver og møtrikker. Brug en sokkel indstillet til at fastgøre møtrikkerne på de øjebolte.

3 Skær benene fra bænken. Hvis bænken er træ, så brug en træ oplevede at skære benene væk flugter med bunden af ​​bænken. Hvis prøvebænken har en klippefast ramme, bruge en bajonetsav til at skære benene væk flush i bunden af ​​bænken.

4 Sand de uslebne kanter ud for nedskæringer på bænken med en fil. Hvis bænken er træ, anvende en frakke af polyurethan over træ med en pensel for at beskytte den.

5 Tilslut veranda swing kæder til øjebolte på veranda swing. Kæderne ligne en Y med to kortere kæder forbundet til en længere kæde. Forbind de to kortere kæder til de øjebolte på ene armlæn. Forbind den anden Y-kæden til den anden armlæn. Placer veranda svinge ud til siden for nu.

6 Mål afstanden mellem våbenhuset swing er armlæn med et målebånd.

7 Fastgør en stige under træet lemmer, hvor du ønsker at sikre swing og overføre målingen du tog i det forrige trin til benet.

8 Bor to huller gennem toppen af træet lemmer med en håndboremaskine og en boret stor nok for dig at videregive dine øjebolte igennem. Brug dine overførte målinger som en vejledning.

9 Skub ringskruer op gennem bunden af træet lemmer og fastgør dem ved hjælp af skiver, møtrik og topnøglesæt.

10 Tilslut Y kæder til de øjebolte i træet lemmer. Hvis det er nødvendigt, skal du placere et vaterpas på sædet af bænken, efter du sikrer den første kæde til øjebolt på træet. De fleste lemmer er ikke niveau, så du vil sikre forskellige led i kæden til øjebolte at skabe plads på swing.


relaterede artikler