Sådan får pladsen optagelser for Landskab Bricks

March 19

Sådan får pladsen optagelser for Landskab Bricks


Finde ud den firkantede optagelser af en gårdhave eller værftet er enkel - hvis det er i en regelmæssig form. Yards og terrasser, der er uregelmæssigt formede grund af eksisterende landskabspleje og plante senge er naturligvis mere af en udfordring at måle. Breaking op på området i sektioner og blokering fra hvilke kvadrater og rektangler du kan vil hjælpe dig med at få et mere præcist tal for værftets område i kvadratfod.

Instruktioner

1 Ryd det område af værftet, som du planlægger at dække alle løse genstande.

2 Bemærk det samlede areal, som du ønsker at måle. Fastsætte snor langs den generelle grænse mellem området og den del af værftet, vil du ikke være der dækker med mursten.

3 Start mærkning off kvadratiske og rektangulære områder inden strengen. Placere små sten i hjørnerne af hver form og lægge streng mellem hver rock. Hvis du kun har et par områder, strengen er valgfri, men hvis du har en meget uregelmæssigt formet område, som du er nødt til at opdele flere gange, vil strengen minde dig som klipper danner hjørnerne for hvilke firkantet.

4 Mål to sider af en blokeret-off firkantet eller rektangel, såsom linjen på toppen og den linje til venstre i fod. Multiplicer to at få det område af rummet.

5 Gentag for hver firkant eller rektangel og tilføje op tallene.

6 Multiplicer antallet fra trin 5 ved 1.15 at få produktet plus 15 procent. Den FamilyHandyman websiite anbefaler at tilføje 15 procent til dækning af de uregelmæssige områder, du ikke kan måle og finde den samlede firkantede optagelser.


relaterede artikler