Hjem Renseri Solutions

May 23

Hjem Renseri Solutions


Hjem renseri kits markedsføres som et alternativ til professionel renseri. Mange tøj er mærket som kun kemisk rensning, men de faktisk ikke alle kræver renseri. Nogle tøj kan vaskes i hånden, og andre kan være tør renses hjemme. Hjem renseri kan ikke fjerne alle renseri besøg, men det kan hjælpe dem med at blive en mindre hyppig forekomst.

Overvejelser

Hjem renseri kits ikke har så meget strøm som renseri virksomheder, fordi de ikke bruger de samme kemikalier til at fjerne snavs og pletter fra tøj. Pletter fra olie, sved og snavs er ikke helt løftet fra tøj tør renses derhjemme. I bedste fald mest hjemme renseri kits er et supplement til reelle renseri. Men de kits er perfekt til tøj, der ikke kommer i direkte berøring med huden, såsom passer frakker.

Advarsel

Nogle tøj kan blive beskadiget fra hjemmet renseri, såsom beklædningsgenstande af læder eller uld. Hvis du har et emne, du ikke ønsker beskadiget på nogen måde, fortsætter med at tage det til en professionel renseri. Også bringe dine tæpper og gardiner til en professionel renere.

Fordele

Fordelen ved et hjem renseri kit er evnen til at opfriske og rense nogle af de mindre pletter og forurenende stoffer, der gør et element unwearable. Du kan rengøre et element med lidt slid tre eller fire gange derhjemme, før du tager det til rengøringsassistenter - og spare penge. Hjem renseri bruger færre kemikalier end de professionelle rengøringsmidler, hvilket er til gavn for dem med følsom hud.

Renseri Kits

Tre vigtigste mærker, Dryel, Brugerdefineret Cleaner og Fresh Care, sælges på de fleste butikker. Disse kits kommer med en forbehandling pletfjerner, en tørretumbler ark infunderes med den tørre rengøring løsning og en pose til at placere elementerne i.

Behandle

Posen, der holder tøjet er lavet af nylon med en velcro segl. Tørreren ark indeholder lidt vand, en emulgator og en duft. Når tørreren varmes op, vand og emulgator frigives ind i posen. Blanding med varme forårsager rengøring. Dampen fjerner rynker fra tøjet, men er ikke nok til at forårsage tøjet til at krympe.


relaterede artikler