Turf Fakta

July 11

Turf Fakta


Turf, det lag af græs, der dyrkes på græsplæner, golfbaner, fodboldbaner og i kommercielle landskabspleje, kommer i mange varianter. Valg i græs typer afhænger af, hvordan det vil blive brugt, den mængde vand den har brug for, den slags vedligeholdelse, der vil være nødvendigt, og generelle udseende.

Typer af plænegræsser

Typer af plænegræsser omfatter rug, svingel, bluegrass, zoysiagrass, hvene og Bermuda. Meget solrige steder tager Bermuda græs, fescues eller bøfler græs, mens skyggefulde områder kan have behov for særlige skygge-tolerante rapgræs. Golfbaner og atletisk felter er bedst tjent med rapgræs, zoysias eller fescues.

Turf Insekter og sygdomme

De græsser, der anvendes i græstørv skal beskyttes mod destruktive insekter og sygdomme, hvis de skal trives. Larver og snudebiller angribe rodsystemer af græsplæne tørvene mens forskellige orme, cinch bugs og bladlus udgør en trussel mod græsstrå. Sygdom i plænegræsser generelt kommer fra en svamp. Kontaktfungicider behandle græs blade, mens systemiske fungicider indtaste det vaskulære system af græsset.

Kunstig Turf

Kunstgræs er undertiden bruges i atletisk felter, legepladser og i kommercielle landskabspleje. Brugen af ​​kunstgræs eliminerer mængden af ​​vedligeholdelse er nødvendig for økologisk græstørv, da det ikke skal vandes, gødes eller mejet. Forekomsten af ​​insekt invasion eller svampesygdomme er nul.


relaterede artikler