Sådan monteres en pløktavle til en Cinderblock Wall

June 13

Sådan monteres en pløktavle til en Cinderblock Wall


Peg boards er fremragende tilføjelser til garager og værksteder. Du kan bruge kroge med en pegboard til at hænge op og organisere en række værktøjer og andre redskaber. Mange kældre og garager har brandhærgede blok vægge, men det betyder ikke at være en hindring i at oprette en pind board for din arbejdsplads.

Instruktioner

1 Placer en 4-fods 1-by-2-tommer bord mod brandhærgede blok væg på den øverste kant af det sted, hvor du gerne pind board, der skal installeres. Læg et niveau på den øverste kant af brættet for at sikre, at det er niveau. Bor huller gennem bestyrelsen og ind i brandhærgede blokke på 1-fods mellemrum. Tag ned i bestyrelsen og indsæt murværk murankre i hullerne. Udskift bestyrelsen og indsætte skruer gennem bestyrelsen i ankre. Spænd skruerne, indtil bestyrelsen er tæt mod væggen.

2 Mål 24 inches ned væggen fra toppen af den første bestyrelse og placere en anden bestyrelse, replikering metoden installation. Placer en tredje bord 48 inches ned fra den første bestyrelse.

3 Placer ark pind board mod bestyrelser og skru det til bestyrelserne med træskruer afstand hver 6 inches, hvor pind board overlapper 1-by-2-tommer boards.

TIPS

  • Juster dimensionerne i overensstemmelse hermed for større eller mindre pind brædder.

relaterede artikler