Supplerende Baseboard Varme Størrelse Krav

May 8

Supplerende Baseboard Varme Størrelse Krav


Supplerende baseboard varme anvendes i rum, der ikke har kanaler er forbundet til de vigtigste ovn, i rum, der ikke anvendes ofte, eller i rum, der har brug for ekstra varme. Square-footage retningslinjer for baseboard varmeapparater afhænger af kvaliteten af ​​isolering og styrken af ​​ovnen. Der er flere trin til beregning af størrelsen af ​​en fodpanelet varmesystem.

Heat Load

For at kunne Størrelse A fodpanelet varmer, udfyld en varmebelastning beregning. De Klimaanlæg forhandlere i Amerika har en komplet beregning i deres Manuel J, og HVAC-specialister ofte henvise til varme belastning som en manuel J beregning. En boligejer kan også gøre et groft værelse specifik beregning. Tag arealet af vægfladerne og tykkelsen af ​​væggen, og hvilken hastighed varme eller kolde bevæger gennem vægge. Hvis der ikke er isolering og varmen bevæger sig gennem hurtigt, vil husejeren brug for mere output fra en radiator.

Længde på Heater

En tommelfingerregel er, at et rum skal bruge fem til otte watt elektrisk Baseboard varme per kvadratfod af et rum, der opvarmes. En gennemsnitlig baseboard varmelegeme giver omkring 250 watt for elektrisk varme for hver fod af varmelegeme. Så en 3-fods fodpanelet varmer afgiver omkring 750 watt varme. Det burde opvarme ca. 150 kvadratfod. Hvis varmetabet er høj, dog stiger efterspørgslen. Et rum, der mister 4.000 watt per time fra varmetab får brug for to 8-fods varmeapparater.

Amps og volt

En baseboard varmelegeme bør trække 240 volt. Selvom det er muligt at finde 120-volt varmeovne, de er langt mindre effektive og er dyre i drift, fordi de trækker dobbelt så meget strøm for den samme udgang. De baseboard varmeapparater trækker omkring en amp pr fod, så det er vigtigt at bruge ledning, der sikkert kan håndtere det antal ampere trukket af systemet.

Termostat

Nogle husejere som bekvemmeligheden af ​​en enkelt væg termostat. Dette giver alle de baseboard varmeapparater i et rum, der skal slukkes og tændes på én gang. Individuelle termostater på enhederne tillader zone opvarmning, hvor varmeapparater kan slås fra eller til efter behov. Hvis en hjem har fodpanelet opvarmning i et antal værelser, er det tilrådeligt at have separate termostater til hvert rum eller afsnit af et hjem.


relaterede artikler