Hvordan at tage sig af Pool Vedligeholdelse med klor Tabs

November 4

Hvordan at tage sig af Pool Vedligeholdelse med klor Tabs


Fastholdelse af en pulje er en vigtig del af at holde reparationer lave og udstyr i topform. Puljer brug for ordentlige mængder af kemikalier til at holde vand fri for alger og opretholde den rette pH-niveauer, så vand er sikkert for svømning. Klor er en vigtig ingrediens i at bevare bassinvandet sikkerhed. Klor tabletter er nemme at bruge, da der ikke er nogen måling.

Instruktioner

1. Bestem, hvor mange liter vand er i din pool. Du kan bruge en online pool lommeregner eller din pool installatør kan give dig en. Du skal vide, hvor mange gallon er i din pool for at kende størrelsen af ​​klortabletter at tilføje.

2 Brug antallet af klortabletter etiketten på pakken dirigerer dig at bruge. Etiketten fortæller dig, hvor mange og hvor ofte at placere klor tabletter i puljen ved hvor mange liter vand puljen indeholder. Tabletter kommer i forskellige størrelser, så sørg for at tilføje den passende mængde i henhold til anvisningerne.

3 Placer klortabletter i poolen floater eller tablet dispenser. En flyder er en anordning, der holder tabletterne og opløser dem langsomt.

TIPS

  • Brug teststrimler en eller to gange om ugen for at teste din poolens pH balance og opretholde ordentlig kemiske niveauer. Tabletter normalt kommer i en spand, og skal opbevares på et tørt og sikkert sted.
  • Aldrig kaste klortabletter i puljen uden en dispenser. Tabletter er koncentreret og kan skade vinyl liners eller pletten gips.

relaterede artikler