Sådan Find & Clean et Flame Sensor i en Lennox Furnace

July 3

Lennox gasfyr indeholder en vigtig sikkerhedskomponent kendt som en flamme sensor. Så længe komponenten registrerer flammen, sender en besked til den vigtigste ovn styrekort fortæller holdt dermed hovedbrænderen på og gasventilen åben. Hvis flammen sensoren ikke kan mærke flammen fordi det er for beskidt, kan ovnen slukke sig selv. Finde og rengøring flammen sensor i en Lennox ovn er en simpel reparation, der tager kun få minutter.

Instruktioner

1 Vend afbryderen switch, der svarer til din Lennox ovn til "Off" position.

2 Løft dækslet på forsiden af ovnen lige op for at rydde fanerne i bunden af ovnen kabinet. Sæt fjerne panelet til side. Bemærk, at nogle Lennox ovn modeller kræver, at du fjerner to side skruer for at frigøre forsiden adgang panel.

3 Kig efter en tynd metalstang på venstre side af brænderen forsamlingsfriheden; dette er flammeføleren. Fjern den skrue, der holder flammen sensor stang på plads.

4 Skrub flammen sensor med ståluld for at fjerne enhver snavset oprustning. Tør sensoren med en ren væv, før du udskifter den til at fjerne eventuelt resterende rester.

5 Sæt det forreste adgang panel. Flip den tilsvarende afbryder kontakten tilbage til "On" position til at genoprette strømmen til ovnen.

TIPS

  • Hvis flammen sensoren er bøjet eller skæv, kan du få en ny direkte fra Lennox eller fra en apparat dele butik.
  • Brug ikke sandpapir til at rense flammeføleren stang. Rengøring flammeføleren med sandpapir kan gøre det vanskeligere for den komponent, der med succes fornemmer flammen.

relaterede artikler