Sådan Plant Red Apeldoorn Tulips

October 3

De Apeldoorn tulipaner er en af ​​de mest anerkendte tulipaner. De hører til Darwin hybrid opdeling af tulipaner og dyrkes for deres lange, kraftige stængler og farvestrålende blomster. Apeldoorn tulipaner kan vokse til at nå 20 til 22 inches i højden, og er hårdføre i USDA zone 4 gennem 10. Deres skabelse er krediteret hollandsk tulipan opdrætter DW Lefeber. Plant Apeldoorn tulipaner i en solfyldt sted, i god dræning jord og hvor de vil modtage beskyttelse mod vind.

Instruktioner

Plantning Red Apeldoorn Tulips

1 Dyrk plantning område for dine tulipaner grundigt med en have gaffel eller skovl, ned til en dybde på mellem 12 og 15 inches. Bland ind i området ca. 2 til 4 inches af kompost, rådnet blade eller lignende organisk materiale.

2 grave huller i din plantning område, der er 5 til 6 inches dyb og fordelte 4 til 6 inches fra hinanden. Hvis jorden er særligt sandet, eller klimaet er på den milde side (med ingen hårde fryser), grave huller lidt dybere, 7 til 8 inches dyb.

3 Stir ind i bunden af hvert hul 1 spsk. af en lav-nitrogen, granuleret gødningsmiddel, såsom 6-12-12, eller lignende pærer med gødning. Bland gødningen i jorden grundigt, og derefter sætte omkring 1 tomme af jord over blandingen af ​​gødning og jord.

4 Indstil en rød Apeldoorn tulipan pære i hvert hul. Sørg for at plante hver pære med spidse side opad. Dæk op hver pære med mindst 4 inches af jord og tamp det forsigtigt ned.

5 Skub havearbejde stakes omkring det beplantede areal at markere placeringen. Vand de tulipanløg, indtil du er sikker på, at området er blevet godt dæmpet ned. Lad vandet løbe langsomt, da den har til at nå hele vejen ned til pærerne. Spred 3 til 5 inches af fyrretræ bark, halm, afklippet græs eller andet lignende materiale til barkflis over beplantede areal. Hold den røde Apeldoorn tulipaner godt vandes i tørre perioder i efteråret.

TIPS

  • The National Gardening Association foreslår plantning tulipaner i efteråret. Plant tulipaner omkring seks til otte uger, før der forventes frost, og når jorden er ved 60 grader F eller lavere.
  • Sørg for at plante dine røde Apeldoorn tulipaner, hvor de vil modtage mindst seks til otte timers lys om dagen.
  • Må ikke over-vand tulipaner. Tulipanløg har en tendens til at rådne, hvis de bliver udsat for våd vækstbetingelser.
  • For en god udstilling af tulipaner, plante fem tulipanløg per kvadratfod.
  • Tulipaner vokser bedst i regioner, hvor året rundt temperaturer er i cool side.

relaterede artikler