Hvordan til at spire frø Hurtigere

May 25

Hvordan til at spire frø Hurtigere


Nogle gange, når du planter frø i haven, det synes at tage for evigt, før frøene spirer og vokser. Du kan lokke dine frø i at spire hurtigere. Før du fylde dine frø potter eller lejligheder med jord, narre frøene til at tro, at de har været i jorden vokser i en uge. Din have vil være længere henne på mindre tid.

Instruktioner

1 Fold et kaffefilter i en cirkel, og derefter skære filteret i halve. Fold tre gange i halve og derefter spidsen foldes op. Det vil ligne en V. Fortryd de sidste to folderne i kaffefilter.

2 Brug en Mister og spray filteret på begge sider for at få papiret fugtig, men ikke klæg. Hvis du får for meget vand på filteret, skal du blot vride den ud.

3 Sæt dine frø i et enkelt lag på enten venstre eller højre øverste del af filteret. Lad bare en lille mellemrum mellem hvert frø. Fold det igen kaffefilter og tryk derefter ned på kaffefilter, så siderne af frøene er imod den våde filter.

4 Placer kaffefilter og frø i en baggie. Luk baggie tre fjerdedele af vejen. Du bliver nødt til at efterlade en del fortrydes til luftcirkulation.

5 Placer baggie af frø under vokse lys. Udsætte dem for lys i 12 timer om dagen. Sørg også for at holde dem, hvor temperaturen forbliver omkring 70 grader F. Et varmt sted fremskynder spirende proces.

TIPS

  • Hvis du ikke har kaffefiltre, kan du bruge en køkkenrulle.
  • Soak dine frø i vand eller mælk først. Nogle frø, der klarer sig godt med denne metode ærter, vandmelon og bønner. Dette vil blødgøre den udvendige coating, så frøene at spire hurtigere når de plantes i jorden.
  • Kontroller baggies hver dag for at se, om frøene har spiret, eller hvis du har brug for at sprøjte mere vand på filteret.
  • Hvis dine frø har brug for lys for at spire, som omfatter de fleste af de små frø, kun folde filteret én gang, så du kun har ét lag af filteret dækker frø på hver side.
  • Læs etiketten retninger for at finde ud af, om frøene skal hakkede, eller anbringes i et kølerum, før de vil spire.

relaterede artikler